Promotie Avon: creionul Arabian Glow

Ne-a tot innebunit Koko cu creionul Arabian Glow folosit ca baza pentru fardul de ochi, si cred ca multa lume l-a cautat, insa a disparut o perioada din catalog. Acum este la promotie, costa 14,99 ron si-l puteti comanda din brosura actuala Avon pe care o puteti vedea AICI. Daca nu cunoasteti niciun reprezentant Avon, va poate fi recomandat unul pe acelasi site.

Comments

comments

Camelcutza

6 Comments

  1. Asta e primul produs ever pe care l-am comandat de la Avon, acum 100 de ani. Mi-a placut pentru ca este multifunctional, desi are un gust prea amarui pentru un rij.

  2. Da, mi-am comandat si eu pe cel in editie argintie, Sheer Delight si contine mult prea mult sclipici pt a putea fi folosit ca altceva decta baza pt ochi.

  3. Eu am folosit vca baza corectorul Light de la Color Trend. Arabian Glow are o caruta de sclipici si te ajuta din parti daca vrei un look (mai) mat… Plus ca un corector mai deschis acopera pleoapa, ascunde venele si petele si ajuta ca o baza mai deschisa pentru a evidentia culorile.

  4. @Moony: eu nu prea folosesc creactoare ca baza…oricum eu aplic mereu pe pleoapa corector, insa peste aplic ori un creion sidefat ca baza pentru fard sidefat, ori o baza de la bellapierre care e pentru farduri mate (si care transforma un fard sidefat intr-unul mat).

  5. da, da, il vreau daca e la promotie. eram innebunit dupa el acu un secol, cred ca de vreo 10 ani. ma uitasem acu cateva luni sa vaz daca mai exista si m-am bucurat sa va ca da. now I must find an Avon distrubutor here..thanks cami de anunt 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *