Rebranduirea Farmec continua: crema de maini cu glicerina, intr-un nou ambalaj

 
Farmec Cluj-Napoca, cel mai mare producător român de cosmetice, a schimbat ambalajul Cremei pentru mâini cu Glicerină, unul dintre cele mai căutate produse în sezonul rece. Crema redă supleţea şi aspectul natural mâinilor deshidratate,  supuse zilnic acţiunii factorilor de mediu şi agenţilor de curăţare.

“Crema pentru mâini cu glicerină Farmec este un produs cu un raport excelent calitate-preţ, care a câştigat încrederea româncelor şi se menţine în preferinţele lor de 30 de ani; acest fapt este confirmat şi de datele  Nielsen, crema  fiind numărul unu pe segmentul produselor de îngrijire a mâinilor în  2009, ca volum de vânzări”  declară Ioana Borza, Marketing Manager Farmec Cluj-Napoca. “Nu am intervenit în formulă, am modificat în schimb design-ul, pentru a aduce o împrospătare produsului, în linie cu alte produse ale gamei care au fost reînnoite.”
Cu un conţinut bogat în uleiuri naturale şi Glicerină, crema hidratează şi catifelează pielea deshidratată a mâinilor, redându-i frumuseţea. Pentru un tratament intens şi rezultate rapide, poate fi utilizată, o dată pe săptămână, pentru împachetarea mâinilor, în aşa fel încât principiile active să fie absorbite în întregime de piele.
Produsul este disponibil în farmacii, reţelele de retail şi în magazinele tradiţionale, la preţul recomandat de 8 lei.

Comments

comments

Camelcutza

7 Comments

  1. Cum arata, tot atata face…rebranding si packaging de 2 lei…nu contest calitatea cremei, dar daca tot au alocat un buget pentru noi ambalaje macar sa le faca profi dar se pare ca nu se poate, ooof!

  2. @Laura: ce sa zic, Farmec o un brand tare vechi si incearca si ei sa faca ce pot. Au inceput sa puna pret pe online, fac si ei promotii, dar gandeste-te cam care e targetul lor: oamenii cu venituri mici, sariti de o varsta. Poate ma insel, dar asa percep eu compania.

  3. @Laura: tot asa de superficiala esti si in offline? Rebranding se refera la revizuirea intregului produs, nu numai la ambalaj.Cam cat de greu crezi ca le-ar fi sa aloce un packaging futuristico-reformator care sa dea pe spate consumatorul, atat vizual cat si financiar? Dar lasa, e bine ca cascam ochii mari si umezi ca niste caprioare la reclamele care ne promit ca fac si dreg, si doar ambalajul e de unele produse.Noi sa fim sanatosi.

  4. @Camelia: ca Farmec este un brand vechi care a rezistat nu ma deranjeaza, chiar apreciez, dar un suflu nou in identitate, design de ambalaj si comunicare este oricand necesar, asta inseamna ca e viu, ca traieste si capteaza atentia. Ambalajul este principalul vehicul de brand si se pot gasi solutii simple si curate pentru a repozitiona un brand bazat pe traditie si accesibilitate. Parerea mea.
    @ Cy..: nu-mi place sa ma cert offline si da, sunt atat de superficiala incat sa nu dezvolt ideea cu un operator in telecomunicatii.

  5. Totusi, gamele noi au ambalaje la standarne internationale. Stiu cremele H3 de pe vremea cand aveau ambalajele gen…apidermin. Acum am crema de ochi de la ei si ambalajul chiar este ca al unei creme cu pret mai mare. In acelasi timp trebuie sa mai realizam ceva…preferam sa platim ambalajul sau produsul? Un ambalaj “in trend” si sofisticat va fi intotdeauna mai scump, si va adauga extra-pret produsului.

  6. @Jules: la cat vinde Farmec la noi…eu cred ca cele mai mari vanzari sunt ale lor la noi in tara. Poate in orasele mari gasesti mult branduri, dar la tara si in orasele mici, Farmec predomina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *