Camelcutza

10 Comments

  1. am o intrebare: ai mai comandat de la ei, sunt ok? mi s-a parut dubios la tranzactionarea comenzii… sper sa nu am surprize..

  2. mmm, ce bine arata. am inceput sa dau din nou pe marouri, dupa o pauza de 8 ani in care am fost scarbita de aceasta culoare, deoarece in 4 ani de liceu la mine in dulap si intre farduri se gaseau doar nuante de maro, verdele si negrul.totusi, ma abtin luna asta de la orice comanda cosmetica, am destule. in schimb, n-am mai cumparat demult toale si papuci (din care am colectie da mai vreau), asa ca luna asta e luna hainelor 😛 Da mersi de pont, cand o sa imi trebuiasca ma uit si aci. 😀

  3. @siginutz: mie paleta asta mi-a luat-o bf-ul:D. Mai de mult, ma machiam in draci cu verde si albastru. Apoi am avut perioada roz, si acum sunt innebunita dupa bejuri si marouri:)

  4. pfff! ma cum intrula tine pe blog ma imbolnavesc, si ma apuca asa un chef de cumparata cosmetice…si toate cele….nu e bine! mai ales ca zilele astea i-au salariu ..pff si imi propusesm sa nu il cheltui intr-o saptamana.

  5. N-am destule cuvinte sa iti multumesc! 😀 Am dat comanada, de abia astept sa imi vina. Mi-ai facut ziua mai buna cu vestea asta 🙂
    O seara cat mai placuta! :*

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *