Azi, schimba hainele!

Un sfert dintre femei poarta doar 10% din hainele pe care le au in sifonier si 90% au in dulap macar un obiect vestimentar care are inca eticheta. Hainele traiesc fara a avea sansa de a imbraca un personaj. Esti curioasa sa afli ce personaj ar ascunde hainele pe care tu nu le mai porti?

Fa-ti testul de pe blogul schimba hainele, pregateste-le, vino pe 28 Noiembrie in Casa Margarit din strada Margaritarelor nr. 7 si da-le sansa sa imbrace un personaj.

Regulile schimbului:
– Schimbul se petrece duminica 28 Noiembrie, cand va asteptam cu 10 haine si taxa de 10 lei, intre ora 13:30 si 14:00 pentru a aduna toate hainele dedicate schimbului si a avea timp sa le aranjam.
– Hainele sunt prezentate la intrare, verificate si inventariate
– Nu acceptam haine murdare, cu defecte, foarte sifonate, decolorate sau deformate. Nici costume de baie sau lenjerie intima.
– Va exista un colt unde puteti aduce haine pentru donatii, diferite de hainele dedicate schimbului.
– La 14:30 dam start schimbului si fiecare are dreptul sa-si aleaga alte zece articole vestimentare.
– Hainele pot fi probate, dar nu pot fi tinute mai mult de 15 minute, dupa care decideti daca le luati sau le puneti la loc pe standerul de haine pentru a fi alese de alte participante.
– Hainele alese trebuie prezentate la iesire.

Carui personaj se potrivesc hainele tale?

SURSA

Comments

comments

Camelcutza

3 Comments

  1. Super tare actiunea asta, si da asa e, nu toate hainele apuca sa fie purtate. Daca as fi in zona cu siguranta as fi acolo.
    Apropo de dat, am si eu un mic cadouas care poate ar folosi cuiva. M-ar bucura daca ai scrie doua vorbe despre giveaway-ul meu, cine stie poate e cineva interesat. Multumesc.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *