Ce giveaway-uri am castigat in ultimul timp

In primul rand, as vrea sa incep cu scuzele, pentru ca e vorba despre niste giveaway-uri castigate cu ceva timp in urma. Ideea este ca eu lucrez la niste ore imposibile si nici cand plec de acasa, nici cand ajung nu e lumina, iar in zilele libere sunt atat de obosita ca dorm si zac, nu am chef nici sa deschid ochii, asa ca pana m-am urnit sa fac pozele a durat ceva timp.

In ultima perioada, am castigat 2 giveaway-uri pe bloguri din tara, e vorba despre cel al Mirelei si cel al lui Sweet Crazy Lollipop.

De la Mirela am castigat un fard de ochi Kryolan (care e primul meu fard Kyolan!!!) care este mat, absolut demential si pe care l-am folosit aproape zilnic ca blush (ca e exact ce-mi doream si nu am reusit sa gasesc, ceva peachy mat), un voucher de reducere pentru un masaj cu roci vulcanice pe care nu am reusit inca sa il folosesc si la care tanjeste prietenul meu de cand l-a vazut si o pereche de gene false Ardell, absolut dementiale, cu care am reusit sa-mi lipesc genele de sus de cele de jos…

De la Sweet Crazy Lollipop am castigat un set de genti 3 Suisses Miss Paradisio. Setul avea 5 piese, o geanta de voiaj de mana, o geanta de umar, portofel, geanta de cosmetice si un fel de saculet din fas. Eu am ramas cu portofelul si geanta de cosmetice, restul le-a vrut mama si i le-am dat ei, mai ales ca nu avea o geanta de voiaj draguta (iar aceasta e foarte girlie si simpatica). Toate gentile sunt dintr-un fel de bumbac plastifiat (sau un plastic moale, nu stiu exact) si sunt de foarte buna calitate.
Puteti vedea toate produsele in poze, si modelul este my bunny Jessica.

Comments

comments

Camelcutza

3 Comments

  1. ce dragut!cred ca toate ne bucuram cand castigam ceva.trebuie si eu sa ma gandesc la un giveaway,ceva dragut.te pup,Camelcutza mea draga!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *