Concurs VIER PFOTEN!

De pe pagina lor de Facebook:

Lansam un concurs la nivel national prin care va invitam sa creati o felicitare de Craciun prin care va exprimati dezaprobarea fata de testele pe animale si fata de suferinta animalelor. Castigatorul competitiei va primi un cos cu produse netestate pe animale, avand totodata ocazia sa isi vada lucrarea transformata intr-o uriasa felicitare de Craciun, care va fi trimisa autoritatilor in masura sa ia decizii privind testele pe animale.

Peste 60.000 de animale, cum ar fi hamsteri, iepuri, caini, soareci, cai si pisici sufera si mor ÃŪn fiecare an in laboratoarele din Romania. Ele indura otravire cu substante chimice, izolarea fortata, tumori dureroase si mutatii genetice. Militam pentru reducerea numarului de experimente pe animale si, in cele din urma, inlocuirea acestora cu tehnici alternative avansate. Ajuta-ne si tu sa ducem acest mesaj la cei care au putere de decizie in acest domeniu.

Lucrarea ta va fi evaluata si notata de VIER PFOTEN

Deschidere concurs: 04.11.2010 Inchidere concurs: 04.12.2010

Brieful

Un design atractiv pentru o felicitare de Craciun care sa dea de gandit si sa capteze atentia. O felicitare care sa dezaprobe cruzimea fata de animale si sa transmita mesajul ca suferinta animalelor trebuie sa ia sfarsit.
Foloseste un A3 sau A4 pentru lucrare si trimite-ne datele tale de contact, inclusiv adresa de email.
Trimite lucrarea la adresa Maica Alexandra nr.24, sector 1, Bucuresti, cu mentiunea Felicitare de Craciun- Competitie Design
Asteptam o felicitare originala si captivanta!
Pentru mai multe detalii privind animalele de laborator acceseaza https://www.vier-pfoten.ro/
Participanti trebuie sa se inscrie la aceasta competitie cu propriile creatii, sau sa aiba permisiunea autorului de a folosi altele.
Designul castigator va fi folosit in campania noastra, iar autorul va primi produse netestate pe animale.
Nu exista premii in bani.

Anca, this contest iz for u!

Comments

comments

Camelcutza

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *