Cum a fost la I Love Handmade (targ 6-7 noiembrie)

Eu am fost astazi la targ, pe la ora 12. Era o inghesuiala infernala, m-am invartit de mai multe ori pe acolo pana am localizat-o pe Alexandra sa imi cumpar balsamul de buze (care e demential, by the way!).
Ce am mai vazut acolo: pe cei de la Marillys, si niste fete care vindeau sapun natural din Anglia. In rest, foarte multe accesorii, cateva genti si niste agende/caiete imbracate in piele care mi s-au parut foarte dragute, insa nu am apucat sa ma uit la ele pentru ca am avut foarte putin timp sa stau acolo, ca intarziam la serviciu.

Am fost si la noul magazin DM de vis-a-vis de Cocor, unde mi-am gasit cu 10 ron o masca de dormit cu dubla functie, are si pernute de gel, si de multa vreme cautam masca de dormit. Mi-a placut mult magazinul pentru ca mi se pare inteligent amenajat si pentru ca am vazut niste produse pe care nu le-am gasit in celalalt DM in care mergeam eu de obicei (cel din Militari).

Targul I love handmade este deschis si maine, doar ca pe Alexandra nu o veti gasi acolo.

Comments

comments

Camelcutza

7 Comments

  1. Hehe,m-ai tentat asa tare cu postul precedent despre lotiunea de corp solida incat am fost si eu azi si mi-am luat “Ciocolata alba” de la Alexandra. E “delicioasa”! 😀

  2. I do love handmade! Aproape la fiecare editie m-am prezentat acolo. Tare sunt curioasa cum sunt produsele Alexandrei.

    P.S: Te invit sa participi la concursul de pe blogul meu unde poti castiga o rochie:)

  3. Abea astept sa trec si eu pe la noul DM. Eu de fapt nu am fost la niciunul, dar muream de nerabdare sa fie unul si mai aproape de mine.

  4. @alexandra: lol. Nu am fost undercover, dar erai ocupata (ii explicai unei tipe despre ingredientele lotiunilor si eu chiar ma grabeam). Cate persoane cu cumparat cate 2 Vanilati?:))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *