Cum arata paleta FrontCover To Go

Acum ceva timp am castigat la giveaway-ul lui Helen o paleta FrontCover To Go, paleta care se comercializeaza exclusiv la Boots.
In caz ca exista amatoare (desi nu stiu ca Boots sa livreze in Romania), i-am facut niste poze ca sa va dati seama de dimensiuni.
Nu am paleta 120 (cred ca ar fi fost cel mai bun termen de comparatie), insa imi imaginez ca FrontCover To Go are dimensiuni asemanatoare paletei 120. Review soon to come, dupa ce apuc sa o folosesc.
Click pe poze pentru a le mari.

Comments

comments

Camelcutza

13 Comments

  1. Toate fardurile sunt dragute dar mie imi plac in mod special: “pale gold, twinkling gold, black spark,bright aqua, midnight” 😛 .
    Sunt cremoase? 😀

  2. @Katyna: culorile sunt ok. Din ce am incercat eu, nu ies la fel de turbate ca in paleta, trebuie neaparat primer si baza, despre rezistenta nu ma pot pronunta ca abia m-am machiat de 10 minute:D

  3. arata bine, plus ca iti poti face tu o minitrusa in care sa-ti pui culorile preferate (asta e un mare plus din punctul meu de vedere). sa le folosesti cu placere 🙂

  4. buna,camelcutza mea draga!uite,eu nu as opta cred ca niciodata pentru palete cu mai multe culori,cred ca m as plictisi,mereu trebuie sa incerc altceva,am 1001 de farduri de la diferite marci si tot imi mai trebuie,parca sunt turbata…te pup cu drag.

  5. @modniza: si eu am extrem de multe farduri de ochi, insa in ultima vreme prefer sa-mi iau palete ca sunt mai usor de depozitat!pupici

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *