Cum promoveaza ELF Romania blogurile de beauty

Ce am primit astazi de la ELF Romania pe mail:

La o comanda de minim 200 lei, facuta in perioada 18 – 25 noiembrie 2010, ai un BONUS – iti vom promova blogul pe site-ul e.l.f. www.eyeslipsface.com.ro toata luna decembrie! Ai ocazia ca blogul tau sa fie citit de zeci de mii de fete, acestea fiind prietenele e.l.f. care viziteaza lunar site-ul www.eyeslipsface.com.ro si sunt inscrise la newsletter-ul nostru.

In acelasi timp, poti fi castigatoarea care va incerca noile produse e.l.f., produse care vor ajunge in Romania la sfarsitul lunii noiembrie. Dintre toate blogurile, prin tragere la sorti, va fi aleasa cea care va primi gratuit un pachet cu aceste produse.

Cum participi la promotie?

In momentul plasarii comenzii la sectiunea Observatii din formularul de comanda se va mentiona link-ul blogului.

Pentru orice detalii ulterioare vom comunica prin email. Adresa noastra este office@eyeslipsface.com.ro

Perioada de promovare 1 – 31 decembrie 2010.

Modalitatea de promovare:

 • vom trimite un newsletter tuturor abonatelor noastre, in care vom anunta postarea blogurilor pe www.eyeslipsface.com.ro
 • toata luna decembrie va fi afisat pe homepage banner-ul care anunta postarea blogurilor, cu link spre pagina noastra unde se vor regasi acestea
 • pentru fiecare blog va exista un banner, nu doar linkul acestuia; bannerul va fi trimis de catre voi sau va fi facut de echipa e.l.f., in functie de alegerea fiecareia
 • blogurile vor fi promovate si pe Facebook, pe pagina ELFRomania https://www.facebook.com/#!/ELFRomania

Castigatoarea care va incerca gratuit noile produse e.l.f. va fi anuntata aici si prin email, pe data de 3 decembrie. Premiul care va consta in produse noi, care in acest moment nu se regasesc pe site-ul www.eyeslipsface.com.ro, dar vor fi disponibile incepand cu sfarsitul lunii noiembrie, va fi expediat catre castigatoare pe data de 6 decembrie 2010.

Voi ce parere aveti? Va intereseaza modalitatea de promovare oferita de ELF Romania?

Comments

comments

Camelcutza

20 Comments

 1. Sa dau 200 lei pe produse ELF, produse dupa care oricum nu ma omor, doar ca sa am linkul pus pe site, alaturi de alte cine stie cate? Thanks, but no thanks! Cam scumpa publicitatea.

 2. @Mirela: ce sa zic, oamenii probabil ca incearca sa vanda, sa faca si un fel de parteneriate, dar e pentru prima data cand vad ca un blogger e pus sa cumpere ca sa ii fie blogul pomenit. In afara blogger-ii primesc produse doar ca sa mentioneze un nume:)). Sunt curioasa cate persoane se inscriu la treaba asta:))

 3. mda. mi se pare si mie jenant, cam “ieftin marketing”.daca as avea blog nu cred ca as merge pe linia asta pentru a-mi fi promovat blogul.

 4. Cred ca mai bine cumpar de la ei produse de 50 de ron (probabil o minisacosica de produse), fac un giveaway si intr-o luna am mai multi vizitatori decat au ei clienti :)))

 5. off topic…pe asos au transport gratuit la orice comanda..dar probabil a aflat toata lumea pana acum … 🙂

 6. Poi ar fi frumos,dar 200lei…nu-mi permit acum de sarbatori o comanda asa mare…nici nu stiu ce sa cumpar de atata!ce-mi trebuia partial am luat deja…Daca era o suma mai mica ,macar100lei…poate…asa nu cred…Oricum foarte tare pt cine o sa castige.

 7. Cam mare suma pentru publicitate si nici macar nu e sigur ca primesti si produse cadou ca sa le incerci, ca e cu tragere la sorti. Nici macar nu am nevoie de produse atat de multe, ca sunt destule chestii care nu sunt prea grozave…

 8. Au incercat si ei…
  Perioada ar fi trebuit sa fie macar 6 luni si pentru un page rank 3 e cam scump link-ul. Comanda as fi limitat-o la DOAR 20 de lei. Cred ca ar fi avut succes instant 🙂

 9. 🙂 Bine, ma gandeam ca de 20 de lei cumperi ceva si aveai si un link acolo, la ei.
  Si daca ma uit bine la blogroll-ul tau, daca ai vinde cu 20 de lei linkul ar iesi de-o mica vacanta de sarbatori 🙂 🙂 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *