Despre Shewee

Eu sunt fan tu.ro, am cumparat de multe ori de la ei si de fiecare data am fost multumita si de produse, si de preturi, si de servicii.
Prietenul meu are tricouri de la ei care dupa 1 an si ceva arata ca noi, nu se scamoseaza, nu s-a scorojit scrisul, sunt intr-o stare foarte buna.
Plus ca exista posibilitatea sa ridici produsele comandate de la sediul lor (pe langa Academia Militara) si eu am facut de fiecare data asa, ca la mine la posta coada e mereu imensa si nenea de la ghiseu tasteaza cu indexul…

Atunci cand cei de la tu.ro au pornit campania de testare de shewee, am fost foarte incantata, pentru ca dupa cum am zis si la momentul respectiv, am probleme cu toaletele publice.
Ce e Shewee? O palnie care permite fetelor sa faca pipi ca baietii.
Cum arata Shewee-ul vedeti AICI, ca Blogger iar ma uraste si nu-mi incarca pozele.

Care este parerea mea despre el:

  • este o chestiuta utila, daca sunteti de exemplu la un concert (unde sunt doar acele toalete ecologice absolut mizere) sau daca sunteti intr-o drumetie, sau intr-o calatorie. Nu mi se pare o chestie utila in oras, pentru ca presupune ca dupa ce il folosesc sa il bag in geanta, si piticii mei de pe creier m-au amenintat ca ma parasesc daca fac asa ceva.
  • eu primele dati am probat minunatia la dus, nu de alta, dar dupa 26 de ani de experienta verticala, ideea de a avea tinta orizontala mi s-a parut usor ciudata si m-am gandit ca nu ma voi descurca.
  • ca sa fiu sincera, mie mi s-a parut cam scurt, e posibil sa fie de vina lipsa mea de experienta, dar cred ca daca era un pic mai lung era mai safe, acum inteleg si eu de ce barbatii vor dotari mai mari:)).
  • daca va ganditi sa va luati asa ceva (lucru pe care vi-l recomand), luati-va si carcasa in care sa il tineti, ca mie mi se pare foarte yucky sa il tin in punga.
  • il gasiti AICI, la 35 de ron varianta simpla, fara carcasa, iar AICI gasiti un kit foarte folositor, cu cutie in care sa il tineti si un tub de extensie de 10 cm.

Comments

comments

Camelcutza

4 Comments

  1. Uite un lucru pe care nu l-as folosi si mi se pare si cam… scarbos… sa umblu dupa mine cu trompa prin care urinez… no way.

  2. poate ca ar fi util, dar sa umbli cu el in geanta dupa ce il folosesti e cam scarbos. poate daca ar fi de unica folosinta, de hartie sau ceva, ca sa-l arunci la sfarsit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *