Doar pentru Cluj: epilare cu zahar la domiciliu!

Iata ce spune Roxana pe blogul ei despre proiectul ei, epilarea cu zahar la domiciliu:

Cat priveste partea practica, voi demara proiectul “Mint Body Sugaring”- epilare cu zahar la domiciliul clientelor- la inceputul lunii decembrie. Mi se pare ca daca te axezi pe un singur domeniu, excelenta e o certitudine. De aceea, nu practic alte activitati cosmetice si nici nu folosesc alte materiale in afara de pasta de zahar. Am ales sa practic epilarea cu zahar la domiciliul clientelor pentru ca eu cred ca intimitatea, confortul psihic si timpul economisit ar trebui luate in calcul in astfel de situatii. Nu vreau sa vorbesc de lipsa locurilor de parcare din Cluj, din cauza careia am renuntat la cele mai bune cursuri de Pilates incercate pana acum.

In perioada ramasa pana la demararea activitatii, as vrea sa propun o mini- campanie word of mouth. Daca exista fete din Cluj care doresc sa incerce aceasta metoda de epilare, as fi mai mult decat incantata sa le ofer o demonstratie de epilare in schimbul parerii lor SINCERE, NECOSMETIZATE, pe care sa imi permita sa o public pe acest blog sau sa o impartaseasca cititoarelor propriilor bloguri, daca detin asa ceva. Voi “performa” un numar de 7 epilari in scop demonstrativ. Daca exista persoane interesate, le rog sa imi lase comentarii la aceasta postare, astfel lucrurile vor fi cat mai transparente. Regula alegerii este “primul venit, primul servit”. Imi sunt necesare deasemenea adresele de mail ale persoanelor interesate, astfel incat sa facem programarile si sa stabilim impreuna detaliile.

Daca sunteti din Cluj, sunteti niste norocoase, pentru ca puteti incerca aceasta metoda gratuit! 

Comments

comments

Camelcutza

6 Comments

 1. Multumesc pentru promovare. E o onoare atentia ta, dat fiind ca Diary of a beauty addict a reprezentat inceputul calatoriei “beauty” in blogosfera pentru mine.

 2. Hm..suna foarte interesant.Am mai auzit dar nu am incercat niciodata:D Sunt din Cluj asa ca daca mai e valabila oferta cred ca as incerca.

 3. ah …prima as fi fost daca locuiam in tara…ma mutam la Cluj pentru cateva zile:))I’m serious!!!
  Yanna

 4. Eu chiar am incercat aceasta metoda si mi s-a parut foarte fain. Pacat ca e prea departe ca sa devina un obicei…

 5. salut! am auzit de aceasta metoda si am incercat sa fac eu pasta aia acasa da a fost un esec total…a iesit ca o bomboana ;))
  so…nu stiu daca mai e valabila oferta dar as vrea sa incerc si (norocul meu) stau in cluj 🙂
  indie_kt@rocketmail.com adresa de mail

 6. Buna!Tocmai am auzit de epilarea cu zahar si cautand mai multe informatii, am dat de articolul tau. Daca mai e valabila oferta, as fi curioasa sa incerc si eu o epilare cu zahar. Felicitari pentru initiativa!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *