Manufaktura in Romania!

Stateam intr-un bar in zona Lipscani cand am vazut pentru prima data magazinul Manufaktura. M-am ridicat de 3 ori de pe scaun si de 3 ori m-am razgandit, pana cand am zis ca daca nu intru imi va parea rau mai tarziu. Si am intrat. Si acum imi pare bine:).

Manufaktura e o firma din Cehia cu produse naturale traditionale, infiintata in 1991. Comercializeaza sapunuri, saruri de baie, sampoane, geluri de dus, creme de corp si de fata. Pana acum produsele lor se gaseau in farmacii, dar eu nu prea calc pe acolo si nu le-am vazut.

Magazinul din Centrul Vechi este primul magazin Manufaktura din Romania. Eu am avut putin timp sa ma uit, ca era sambata seara si nu eram singura, ca sa stau ore sa citesc etichete si sa miros, cum mi-e obiceiul. Asa ca am intrat, am vazut, am intrebat si am cumparat. Mi-am luat o crema hidratanta pentru ten normal/mixt cu unt de shea si bere.
Din cate am vazut, aveau 4 game: cu bere (crema hidratanta, sampon, balsam, sapun lichid, gel de dus), cu vin (creme, sapunuri, geluri de dus), cu saruri din Marea Moarta (geluri de dus, sare de baie, sapun, crema hidratanta) si gama cu sare termala (sapunuri, geluri de dus, uleiuri de baie, unt de corp).

Cremele de fata erau 32 de ron, gelurile de dus/sampoanele erau 29 de ron, iar sapunurile in jur de 17 ron.

Au si un site pe care il gasiti AICI, unde puteti gasi informatii despre produsele lor, si un cont de Facebook pe care il gasiti AICI. Magazinul este pe strada Smardan, o straduta plina de terase si mese, care da in Lipscani.
Poza este preluata de pe contul lor de Facebook.

Comments

comments

Camelcutza

8 Comments

  1. @clarra nici nu stiam!! serios? sunt magazine manufaktura in galati?avand in vedere ca fac cam 3 ani pe aici,clar le am ‘ratat”.

  2. @Camy, e ciudat… in Galati chiar asa se numesc, Manufaktura… si au numai produse Manufaktura.

    @Andreea – este unul in Tiglina si unul la Ireg 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *