Oferte de Craciun (luna decembrie)

Tocmai ce am primit noutatile lunii decembrie, si am remarcat faptul ca fdt Revlon Colorstay este la promotie la B&B, costa 56.8 ron, si tot la ei gasiti o multime de produse la reducere, inclusiv parfumuri, vedeti catalogul cu promotiile AICI, iar cei la la Drogherie Markt au scos si ei newsletter-ul pentru decembrie, cu niste oferte foarte dragute, pe care le puteti vedea AICI.
Eu mi-am facut deja cumparaturile de Craciun, am cumparat toate cadourile in afara de cel pentru prietenul meu (dar am si pentru el o idee), asa ca daca voi cumpara ceva de acum incolo, va fi pentru mine! Sper sa va intereseze o postare legata de cadouri, pentru ca am in pregatire un articol cu idei de cadouri pentru sot/prieten/iubit/tata/frate.

Comments

comments

Camelcutza

3 Comments

  1. Abia astept postarea aia! Eu am profitat de reducerile de la DM si de la Takko si am luat cadouri pentru toti, mai putin pentru El. Cum trebuie sa ii iau 4 cadouri in fiecare iarna, iar el e genul care niciodata n-are nevoie de nimic, raman mereu in pana de idei, asa ca abia astept postarea aia!

  2. Astept cu nerabdare postare! Eu mereu sunt in pana de idei cand vine vorba sa ii cumpar cadou.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *