Promotia Cosmetic-Style

In perioada 01.11.2010 – 20.11.2010 toate comenzile cu valoarea peste 50 lei beneficiaza de TRANSPORT GRATUIT prin curier rapid (24 ore).
Pentru aceasta va trebui sa selectati ca si metoda de transport curier rapid.

Ce puteti gasi pe site-ul CosmeticStyle? Pensule Coastal Scents, pensule Beauties Factory, farduri Beauties Factory, seturi de pensule (mari sau mici), produse Sally Hansen.
Eu vreau sa-mi iau setul Cosmetic Style cu pensule mini (de voiaj) care costa 45 de ron si o pensula de blending Coastal Scents. Deja am cumparat de 2 ori de la ei si am fost multumita, mi s-a pus coletul la posta in aceeasi zi in care am facut comanda, iar acest lucru l-am putut confirma si discutand cu ei pe adresa lor de Yahoo Messenger.

Comments

comments

Camelcutza

5 Comments

  1. Mi-am luat si eu setul de pensule de la Cosmetic Style si sunt foarte multumita de ele! Sunt moi, nu le cade nici un fir de par, sunt foarte practice datorita marimii si mai ales pentru ca vin in borsetuta le poti lua fara nici o problema oriunde (in bagaj, in geanta etc.). Le recomand!

  2. m-ati convins fetelor, imi iau si eu pensulele, ca tot le aveam pe wishlist. si vroiam sa mi le comand de pe elf dar am constatat ca ma costa mai mult. tocmai ce mi-am dat comanda, sper sa-mi si vina 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *