Si…am ales!!!

Am primit mai multe variante de banner, am avut 6 persoane inscrise, si mi-a fost foarte greu sa aleg.

Toate propunerile au fost foarte dragute, s-au potrivit de minune cu blogul si ce imi doream eu, insa l-am ales pe cel al Emei pentru ca mi s-a parut cel mai sugestiv, plus ca arata 3d:).
Sunt foarte curioasa sa vad cum vor fi paginate bannerele in newsletter-ul si pe pagina ELF.
Ema, astept un mail cu adresa ta.

Multumesc mult pentru participare, si va rog sa mai intrati pe blog si pe 1 decembrie, atunci voi lansa un concurs foarte interesant!

Comments

comments

Camelcutza

10 Comments

  1. Ce ma bucur, am spus eu ca-i 3D si ca are poezie, a fost “alergatorul” pe care l-am sustinut din tribuna si sunt incantata ca a dominat “competitia”. Felicitari Cami si Ema, e cu adevarat reusit bannerul si sunt sigura ca va fi apreciat.

  2. e foarte misto bannerul, dar… nu lipseste un articol pe acolo? ca nu prea merge ca adjectiv “inside” alaturi de diary (mi se pare ca ar fi un pic pleonastic) :-S

  3. Imi place foarte mult banner-ul, iar textul Inside Diary of a Beauty Addict este foarte inspirat, duce mai departe tot ceea ce ai construit pana acum. Mult succes! 🙂

  4. si mie imi place! am vazut propunerea pe blogul Emei inainte sa oanunti tu ca si castigatoare si ti minte ca ma gandeam ca e foarte bine facut si ca sunt sanse mari sa castige!
    felicitari, Ema! nice work! mie cel mai mult imi place fontul cu floricele 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *