Vesti bune de la Sephora!

Miercuri am fost in Sephora din Afi Palace unde nu am gasit nimic interesant, iar ieri, parca am avut o presimtire, si am intrat in Sephora din Plaza Romania.

Ce aveau pe rafturile cu noutati? Benefit “Her name was Glowla”  la 159 de ron (and i got it!!!) si Urban Decay The Black Palette, nu mai stiu cat era, insa in mod sigur costa mai putin decat paleta Benefit, pentru ca in afara paleta Urban Decay este mai ieftina decat cea Benefit cu 6 lire.

Din prima experienta cu paleta Benefit pot sa va spun ca-mi place mult de tot Coralista, si ca am facut o investitie inteleapta, pentru ca nu ma puteam decide sa dau 140 de ron doar pe Coralista (separat) sau sa imi cumpar paleta Benefit Powderazzi care contine Coralista, Hoola si Dallas, pentru ca ar fi fost bani aruncati, din moment ce eu nu sunt fan nici Hoola, nici Dallas.

In schimb paleta Her name was Glowla contine produse pe care chiar le voi folosi: mini High Beam, mini Moon Beam, rimelul Bad Gal, glossul Life on the A-list (full size) si 5 nuante de fard de ochi (aici nu stiu cat le voi folosi, ca daca sunt ca fardurile din Celebutante, meh). De asmenea, cartonul care sustine produsele poate fi scos, si va alegeti cu o cutie vintage looking pentru depozitat chestii mici (gen cercei).

Cred ca este prima data cand nu voi comenta referitor la preturile din Sephora, pentru ca in shop-urile din UK paleta Benefit este 29.5 lire, transportul ar fi fost 3.5 lire, si ajungeam  la 166 de ron daca o cumparam din afara, acum, cand lira a scazut, insa atunci cand paleta a aparut prima data pe shop-uri, ar fi costat 181.5 ron (atunci lira era 5.5 ron).
Iar de la Sephora am primit 2 mostre de fdt Light Veil de-al lor (caruia i-am facut review acum mai mult timp, it sucks, gasiti review-ul AICI) si 2 mostre de crema Clarins (era sa lesin cand am vazut ca vanzatoarea deschide the little black drawer unde stiam eu ca zac mostrele!).

Later update: Jules mi-a zis ca a vazut in acelasi magazin Sephora si paleta Urban Decay Naked, la 172 de ron! 

Comments

comments

Camelcutza

5 Comments

  1. ahaaa, deci poate fi folosita cutiuta…. hm, hm… 🙂 i love the way it looks. vreau si eu. pana una alta, sa te machiezi sanatoasa 😛

  2. Good news indeed! 🙂
    Am fost mai devreme la Sephora in Baneasa si am luat UD Naked pentru ca l-am comandat acum 6 saptamani pe lookfantastic.com si nu a ajuns nici acum! Jur ca nu mai iau nimic de la ei, nici sa fie cadou si poleit cu aur!
    Anyway, l-am luat de la noi si am avut si reducere 15% prin cardul Sephora 😀 I’m happy!!

  3. OMG… naked este in Ro… la Sephora? si eu care m-am zbatut atata s-o comand din UK 😀 lol

    totusi, eu o am deja de vreo 3 luni

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *