Concurs Cosmetic Style! Castiga un set de pensule din par de bursuc!

Cei de la Cosmetic Style s-au gandit ca nu doar blogul meu are nevoie de banner nou, ci si site-ul lor are nevoie de un banner nou, de iarna.

Cautam un banner cu inscriptia Cosmetic Style, avand ca fundal iarna, Craciunul, ca dimenisiuni cred ca ar fi potrivit ceva minim 160×160.

Ce puteti castiga? Setul de pensule din poza si brush cleaner-ul Cosmetic Style. Gasiti un review pentru ambele produse la Adyna.

Va rog sa-mi trimiteti propunerile voastre de banner pana pe 15 decembrie (ultima zi) pe mail, camelcutza at ymail dot com , iar pe 17 decembrie vom anunta castigatoarea!

Comments

comments

Camelcutza

22 Comments

 1. Aoleu, initial ma apucasem sa fac headerul :)).
  Apoi am citit ca este vorba, de fapt, de banner nu de header.
  Ce zapacita sunt!
  Am trimis si eu mail. 🙂

 2. Buna! Vroiam sa te intreb daca mai sti ceva despre campania de testare de la Roche Posay, se presupune ca trebuiau sa trimita produsele,dar nici macar nu mai au cont pe facebook,ceea ce ma face sa cred ca a fost doar asa…de fatada.

 3. Daca este salvat fisierul in dimensiune mica, nu se poate redimensiona si face mai mare deoarece se pierde foarte mult din calitatea imaginii. In schimb din mai mare in mai mic merge oricand.
  Ti-am trimis un email, sa imi spui daca l-ai primit. Bafta fetele ! <3

 4. Hey 🙂

  Ti-am trimis si eu o propunere, sper sa fie cu noroc.
  Succes tuturor!

 5. @Betty reviews: Depinde! Daca este facut vetorial se poate redimensiona oricand, fara probleme. Dar intr-adevar daca e facut normal, se poate pierde din calitatea imaginii.

 6. Buna,

  Revin cu o intrebare:)

  Daca locuiesc in strainatate, dar parintii sunt din Bucuresti, iar eu revin in cateva zile cu ocazia Sarbatorilor inpoi, pot participa la concurs, nu?
  Adica, iti pot oferi adresa lor de corespondenta in caz ca reusesc sa castig concursul aceasta sau oricare alt concurs pe viitor?

  O zi buna!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *