Despre site-ul Sephora…

Mi-a adus aminte Sigina de experienta pe care am avut-o cu cei care raspund la adresa de contact de pe site-ul Sephora.
Mai demult, aveam o intrebare legata de un produs care nu era pe stoc. Si am trimis un mesaj, cu adresa mea de email, la sectiunea de contact de pe site-ul Sephora. Peste cateva zile, am primit un raspuns foarte politicos, in care mi se spunea ca cei de pe site se ocupa doar de cardurile de fidelitate Sephora si pentru orice intrebare, sa merg intr-un magazin Sephora.
Am ramas uimita, pentru ca  1. cum e posibil ca pe un site oficial sa nu ti se poate raspunde si sa ti se ceara sa mergi in magazin si 2. de ce oamenii aia cred ca eu nu am altceva de facut decat sa bat magazinele?
E foarte usor sa ai 1 om angajat sa stie chestii generale, sa poata raspunde solicitarilor clientilor, ca nu toti avem timp sa mergem in magazin, plus ca sa zicem ca vanzatoarele din primul magazin nu stiu ce sa-mi zica, atunci ce fac, bat toate magazinele Sephora pana gasesc pe cineva care stie sa raspunda la intrebarea mea?

Si uite inca un motiv pentru care mie nu-mi place Sephora…ce sa mai zic ca nu au nici shop online, nici newsletter, nici preturi afisate…

Comments

comments

Camelcutza

6 Comments

 1. Ah, iata de ce n-am primit eu nici un raspuns. Silly me! 😀 Deplorabil…
  Alta istorie: Eram in Sephora, acum vreo jumate de an, la standul cu oje OPI si intreb domnisoara de acolo daca nu au cumva gama Sephora by OPI. A zis ca nu stie de asa ceva si nici n-a auzit. Wow! 😐

 2. Dar Sephora nu este un brand romanesc,daca intri me sephora.com,acolo lucrurile stau diferit,ai chiar un program cu make-up artisti unde ii poti intreba diverse lucruri.
  Eu am intrat si pe sephora.ro sa adresez o intrebare tot legata de un produs si mi-am dat seama ca daca scrie “Programul de fidelitate” si introduc codul meu de card acolo am mai multe sanse sa fie draguti cu mine.Si asa a si fost,mi-au raspuns foarte frumos.
  Din pacate nu se ocupa nimeni ca lumea de site-ul din Romania,dar “Sephora mare” nu are nicio vina.
  Mi se pare ciudat si ca ati dat peste fete asa nepricepute,nu mi s-a intamplat niciodata,mie imi face placere sa stau de vorba cu ele :D.
  Eu sunt in love forever de Sephora 😀

 3. @Iela: cata vreme Sephora are site romaneasc, nu vad de ce ar fi vreo diferenta intre sephora ro si sephora us. Ca la noi nu se deranjeaza sa faca un site ca lumea, e treaba lor. Nu castigi clienti trimitandu-i in US

 4. Ma gandesc ca n-o fi usor sa stii situatia stocurilor din toate magazinele. Dar ai dreptate, site-ul ar trebui sa se ocupe si de altceva in afara de clientii care au card de fidelitate.
  Nu stiu cum functioneaza treburile in companiile astea multinationale. Dar directorul pe Romania nu da in mod normal socoteala directorului al mare?

 5. Hahahaha! Si eu care am trimis un mail la Sephora.ro in care le ceream un punct de vedere oficial referitor la proasta organizare a deschiderii magazinului Sephora din Brasov. Sunt curioasa cine-i brand manager-ul Sephora din Romania.
  Jalnic!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *