Guest review: lotiunea de corp solida “Ciocolata de casa”

Iata ce prima impresie a avut Simona, castigatoarea lotiunii de corp “Ciocolata de casa”:

“Am ridicat ieri plicul de la posta si am si apucat sa folosesc lotiunea aseara dupa baie. Prima impresie dupa ce am deschis cutiuta: wow, deci miroase precum o ciocolata amaruie! Dar cat de mica este… sigur nu se va consuma dupa 2-3 aplicari?

Imi place tare tare mult cum actioneaza pe pielea mea, ca se absoarbe foarte repede (chiar daca am folosit-o pe pielea inca umeda) si nu lasa un film gras care sa imi faca hainele vraiste 🙂 Am masat-o bine, am tras pijamalele pe mine si dimineata pielea imi era ca de catifea la propriu! Partea cea mai frumoasa este alta: din cauza apei dure (cred ca in Iasi e cea mai proasta apa pe care am intalnit-o pana acum) si a temperaturii ridicate din baie, imi ies pe piele pete mari rosii si unele portiuni (de regula la glezne, coate si genunchi) se descuameaza parca as avea eczeme. Ei bine, m-am uitat in locurile afectate dupa o ora – doua dupa aplicarea lotiuni si nu mai avea absolut nimic! Deci jos palaria crema ciocolatoasa!

Un alt plus de la mine: mirosul oricat de frumos ar fi la un moment dat ar deveni prea apasator si greoi, dar din fericire dupa o ora dispare complet. Ceea ce ma incanta extrem de tare.

Un minus in schimb il are felul cum este conceput ambalajul. Pentru mine ar fi fost mult mai practic sa fi fost compozitia turnata in cutiuta si lasata la intarit ca dupa sa iei cu gherutele direct din ambalaj. Spun asta pentru ca eu sunt tare neindemanatica si avand si mainile uleioase dupa folosire, am scapat-o ieri pe jos de cateva ori .

Deci nota 10/ 10 dupa prima folosire! M-am indragostit de ea!”

Poza este fur-imprumutata de mine de pe blogul Alexandrei.

Comments

comments

Camelcutza

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *