Noua gama Gerovital Plant Sebum Control e pe piata!

Ce am gasit astazi la farmacie cu 14 ron? Noul ser Sebum Control de la Gerovital Plant!

Iata ce spune producatorul despre el:

Descriere: Parul gras constituie o problema pentru foarte multe persoane. Din cauza secretiei excesive de sebum, parul pare a fi permanent murdar, neingrijit si lipsit de stralucire. Ingrijirea parului gras este, asadar, o sarcina zilnica care necesita nu doar timp, ci si foarte multa atentie.
Destinat ingrijirii intensive a parului gras, serul contine aceleasi principii active ca si Samponul Sebum control, este imbogatit cu Biocapigen care potenteaza actiunea Sebarylului si cu glucoza care ofera sursa de energie necesara unui metabolism capilar sanatos.
Mod de utilizare: Dupa fiecare spalare cu samponul Sebum Control stergeti bine cu prosopul si aplicati la radacina serul, fara sa-l limpeziti. Masati usor scalpul aproximativ 3 minute pentru absorbtia principiilor active si stimularea metabolismului celular sanatos.
Ramaneti consecventi in tratamentul parului gras si folositi produsele aproximativ 5-6 saptamani pana se vor produce schimbari la nivelul metabolismului scalpului.
Efecte: Serul Sebum control actioneaza pentru normalizarea secretiei de la nivelul scalpului si combaterea matretii seboreice, si astfel se reduce nevoia spalarilor frecvente.
Continut: 100 ml

Abia astept sa il folosesc si sper ca va avea efectele cu care se lauda!

Comments

comments

Camelcutza

7 Comments

  1. Si eu tot azi l-am observat la alimentara de la mine din zona (sunt bine aprovizionati). Dar astept sa merg in Auchan, sa-l iau mult mai ieftin. Am vazut si serul leave-in. 😀

  2. Buna,

    Folosesc acest sampon de 2 saptamani, spalat la 2 zile.

    Eu am parul foarte gras si din pacate acest sampon nu pot sa spun ca m-a ajutat foarte mult. Din punctul meu de vedere samponul nu face ceea ce promoite si anume marirea intervalului dintre spalari.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *