Prima parere: uleiul de argan

Stiti ca acum ceva timp cautam ulei de argan, ca-mi mancase Sigina urechile cu el?
Ieri am ajuns si eu la o ora mai umana la serviciu si am intrat intr-un magazin Naturalia care este langa, unde am gasit ulei de argan bio, extras prin presare la rece, de prima presa, la 72 de ron/100 de ml. Eu zic ca pentru un magazin “pe pamant” pretul e bun, singura chestie care nu m-a prea incantat e ca sticla este nu are niciun tip de aplicator. Insa am gasit o sticluta cu pufaitor si o folosesc pe aceea.
Primele mele impresii despre acest ulei sunt bune, imi place mult mirosul (miroase a nuca) si intra foarte rapid in piele si nu are efect comedogen. Stiu ca multi oameni cu ten mixt/gras se feresc de uleiuri, insa eu cred ca e o greseala, uleiurile sunt pure si nu au cum sa dauneze, pot fi eventual aplicate pe pielea umeda ca sa “alunece” mai usor.
Am vazut ca lumea zice ca e miraculos, eu am mai folosit uleiuri (preferatul meu este cel de samburi de struguri) si-mi plac, dar nu stiu daca as categorisi orice produs ca fiind “miraculos”, oricum, I’ll let you know.
Cred ca sticla de 100 de ml imi va ajunge pana expira (2012).
In alta ordine de idei, caut o geanta si nu gasesc! Toate gentile sa apeleze la mine! (Daca aveti vreo recomandare de shop online, ca am cautat prin toate magazinele terestre…)

Comments

comments

Camelcutza

6 Comments

  1. hihih! nu pot sa cred, ti-ai si luat 😀 cami, eu il folosesc mostly in jurul ochilor si pe sprancene, sa creasca frumos. cresc mai repede cu el. iar pentru tenul uscat e mirobolant 😛
    genti? in mall-uri is scumpe si de duzina, deci numai pe net.. mai e gentosenii.ro sau com, sunt chestii faine da scumpe de te usca.

  2. Sa ne tii la curent cu evolutia tenului dupa uleiul de argan, te rog!
    Mi l-as face cadou de Craciun, l-am vazut si eu exact pe asta pe care ti l-ai luat tu!
    Merci!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *