Promotia saloanelor Geta Voinea!

În luna cadourilor Geta Voinea îţi urează La Mulţi ani şi îţi oferă o mulţime de cadouri!
Toti clienţii fideli saloanelor Geta Voinea, care ne trec pragul în săptămâna 10-17 decembrie 2010 pot intra în tombola cu premii de mii de euro, pe care am pregătit-o special!
Ce trebuie să faci pentru a participa? 
Achiziţionează produse, servicii sau vouchere cadou din oricare dintre saloanele Geta Voinea de minim 200 RON (servicii sau  produse din saloane) în săptămâna 10-17 decembrie 2010 şi intri automat în tombolă!
Bonul de casă este biletul tău câştigător în această perioadă!
Ce căştigi?
Premiul cel mare- un abonament la frumuseţe în valoare de 500 EUR*– servicii oferite de însăşi Geta Voinea în salonul GV Academy! Dacă nu vei fi tu câştigătorul premiului cel mare, nu te îngrijora! Mai ai încă şanse de câştig:
       1 premiu de 300 EUR*- servicii în saloanele Geta Voinea (mai puţin GV Academy)
       4 premii a câte 200EUR* (produse cosmetice oferite de parteneri)
Tragerea la sorţi la avea loc pe 17 decembrie 2010, începand cu ora 18.00 în salonul GV Băneasa, în cadrul unui spectacol de excepţie!
În cadrul acestui eveniment Jessica Vartoughian, celebra manichiuristă a vedetelor, va lansa colecţia Geleration , colecţia de geluri de unghii care a făcut furori la Holywood.
Pentru mai multe detalii :www.getavoinea.ro


* Premiile constau in produse si servicii ale partenerilor si nu se permite acordarea contravalorii in bani sau schimbarea premiilor

Comments

comments

Camelcutza

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *