Review: Elizabeth Arden 5th Avenue

Nu stiu cat de impartial poate fi un review de parfum, insa cum am acest parfum de ceva timp si nu am reusit inca sa scriu despre el, imi voi incerca talentele descriptive.

Am acest parfum de pe Strawberry in varianta de apa de parfum (nu cumpar niciodata altceva decat apa de parfum).

Iata care sunt ingredientele: lilac, Bulgarian rose, jasmine, tuberose from India, carnation, iris, magnolia petals, mandarin, peach, vanilla, bergamot, ylang-ylang, nutmeg, lime tree, sandalwood, amber, Tibet musk.

Descrierea vendorului:

  • Parfum floral și semi-oriental,
  • Cu liliac, floare de tei, magnolie și muguet
  • Înundă cu note florale proaspete și esențe acvatice
  • Oferă cel mai proaspăt moment al zilei
  • Potrivit pentru uz zilnic
     

Oricat am incercat sa imi placa acest parfum, mi se pare un miros absolut mediocru. Am mirosit zeci de parfumuri care au cam acelasi miros. Nu zic ca miroase urat, insa nu se distinge cu nimic (cel putin aplicat pe mine, in sticla miroase un pic diferit).
De asemenea, am citit pe net ca ar rezista 20 de ore. Poate pe oamenii cu memorie olfactiva exceptionala, ca in cazul meu, mirosul rezista cam 6 ore.
Am vazut ca e vandut femeii “independente”, insa va asigur ca eu, ca femeie independenta, nu mi-as dori sa miros ca restul de femei independente si mi-as cauta un parfum care sa ma individualizeze.
Nici sticla nu-mi place, cred ca au vrut sa simbolizeze un zgarie nori, dar una e o cladire si alta un parfum intr-o sticla total lipsita de proportii si de simt practic.
Daca va bate gandul sa va luati acest parfum, incercati-l mai intai pe parcursul a catorva zile. Nu cred ca va va incanta multimea de fete care miros la fel.

Comments

comments

Camelcutza

4 Comments

  1. Iti dau dreptate! Eu cred ca e un parfum care miroase bine, insa nu te face sa te simti in niciun fel speciala. Iar eu consider ca orice parfum ar trebui sa fie un boost de incredere in sine si de frumusete…

  2. Da, chiar ca suntem diferiti! E primul parfum pe care l-am avut si mi-a placut foarte mult, insa pentru ca sunt nestatornica mi l-am cumparat de vreo 3 ori si cam atat. L-am mirosit pe o doamna maniaca cu parfumurile si m-a cucerit instant. Pe ea era atat de distins si elegant acest parfum ca nu mi-a venit sa cred ca am purtat acelasi parfum. II intregea perfect tinuta si se facea remarcata.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *