Unde gasim ulei de argan la pret bun?

Am primit nu doar un comentariu, ci si mai multe intrebari pe mail, legate de uleiul de argan si de cel mai bun pret la care il putem gasi.
Dupa cum probabil stiti, este destul de scump, si multa lume se bucura ca urmeaza reducerile la Drogherie Markt pentru a cumpara uleiul de argan.
Insa eu cred ca si redus, este mult mai scump. La DM, costa 79 de ron, cu reducerea de 20% ajunge la 65 de ron, iar pe Kzarinne’s Bio Boutique, acum, fara nicio reducere, costa 45 de ron, aceeasi cantitate ca la DM (50 de ml). Cu transportul prin Posta Romana, 54 de ron, si tot iesim mai ieftin cu 10 ron fata de uleiul redus de la DM.
Stiu, sunt o mare bargain hunter:D.
L.E.: Pe Olivo e uleiul de argan la 100 ml cu 64 lei si in Bucuresti se poate ridica de la showroom, pentru cine nu vrea sa plateasca transportul.
Si pe Biomonde gasiti ulei de argan cosmetic, bio la 44 ron iar daca aveti doar o sticluta de ulei, transportul se reduce de la 9lei la 7lei.

Comments

comments

Camelcutza

10 Comments

 1. Pe Olivo e ulei de argan la 100 ml cu 64 lei. Pe BioBunatati vom avea si 50 ml la 45 lei, si in Bucuresti se poate ridica de la showroom, pentru cine nu vrea sa plateasca transportul.

 2. pe ebay uk
  eu nu iau uleiuri de la noi pt ca sunt mai scumpe fata de ebay, din motive obiective : tva+transport

 3. eu am avut unt de corp si gel de dus cu ulei de argan si au fost foarte bune, mi-au hidratat pielea si au mirosit divin.

  desi nu e exact ulei, am vazut lotiune de corp sau unt de corp cu ulei de argan in promotie acum la helpnet de la bottega verde. mie imi plac foarte mult produsele de la bottega verde, am incercat mai multe chestii de la ei si din cate stiu doar helpnet le aduce in ro.

  asa ca, daca va intereseaza, mergeti in farmacii.
  promotia: https://2.bp.blogspot.com/_YgAjPprLXYo/TPuvSgeo3EI/AAAAAAAAB8g/EBNbTtyI63E/s1600/9.jpg

  happy holidays! >:d<

 4. mie mi-a zis o fata din Maroc despre uleiul de argan ca trebuie ales cu atentie pt ca multe din uleiurile de pe piata nu sunt veritabile..

 5. Cred ca ar trebui sa precizezi si care este certifcat si care nu, eu zic ca are importanta in diferenta de pret de la un magazin la altul. In general cumpar uleiurile din UK, de la magazinul online Akoma, pentru ca oferta si gramajul sunt mai variate.

 6. Uleiul de argan poate fi intr-adevar calificat drept un ulei pretios, in adevaratul sens al cuvantului!

  Legat de pretul uleiului de pe Boutique, este unul decent pentru piata noastra.

  Daca un client vrea sa economiseasca la transport, poate achita pretul uleiului anticipat, prin virament bancar, si atunci taxa de transport coboara la 3 lei.

  Desigur, in Cluj produsele se pot ridica de la sediul firmei, fara taxa de transport.

 7. La elemental 45 de lei 50ml, sau la organik.ro tot 50 ml la 58 de lei.

  acum ,eu recunosc ca atunci cand mai imi iau cosmetice, prefer fie olivo fie organik, pentru ca le cunosc personal pe doamne si le admir si imi sunt tare dragi πŸ™‚

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *