Voting time!

Avem nevoie de un pic de ajutor, pentru ca nu ne-am putut hotari ce banner sa alegem pentru Cosmetic Style, asa ca va rog sa votati bannerul preferat, lasand un comentariu la aceasta postare. Votarea va tine pana duminica seara.

 
bannerul nr 1

                                                             bannerul nr 2

                                                           bannerul nr 3

bannerul nr 4 

Comments

comments

Camelcutza

69 Comments

 1. 4 clar, atata ca nici unu nu e banner in sensul in care se doreste, adica lederboard, si nici unul nu se va putea face resize pentru a fi deasupra textului pe orizontala.si e pacat…

 2. Mie nr. 1 mi se pare cel mai sugestiv. Avand in vedere ca este vorba de stilul care te reprezinta, poate ca nr. 2 nu e agreat de cele care nu prefera acea nuanta de par sau de ruj. La fel si 3.
  Nr. 4 mi se pare parca dezlipit de pe o eticheta de produs.
  Nr. 1 mi se pare ok pentru toate gusturile, pentru ca oricine vrea sa primeasca daruri.
  Inca ceva, la nr. 1 as schimba directia in care se uita. Adica sa se uite in dreapta, spre viitor, nu in stanga, spre trecut.
  Spor!

 3. Bannerul 1! I love that drawing 🙂

  Sper sa fi primit aprobarea de a folosi acele imagini cele care au facut bannere-le, otherwise they will be in trouble.

 4. 1 e cel mai interesant
  2 pare vulgar
  3 parca nu prea e despre cosmetice
  iar 4 e prea inghetat si fara culoare

 5. Sunt indecisa intre 1, 2 si 3 (toate sunt dragute), dar….. votez pentru numarul 2 🙂
  Insa cele care le-au creat au drepturi de autor asupra pozelor pe care le-au utilizt? Nu de alta, dar daca vor fi publicate, sa nu cumva sa existe probleme.

 6. si eu votez pentru numarul 4, doar cu unele modificari.dupa ce trec sarbatorile nu este nevoie sa-l schimbi….ma rog, daca ar fi posibil , pentru perioada sarbatorilor sa fie numarul 1 si pentru restul anului nr.4 😀

 7. banneru 2 e cel mai ok dpdv cromatic , iese in evidenta si are legatura cu domeniul cosmeticelor. ar fi si 1 dar e prea childish..

 8. bannerul 2, 3, 4 sunt odar niste poze luate dupa net si pus un scris pe deasupra. Mie personal cel mai bun mi se pare bannerul nr 1 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *