Camelcutza

7 Comments

  1. cat de adevarat! Eu am avut multi catei luati de la hingheri, de pe strada, inclusiv catelusa pe care o am acum e gasita afara. Si e absolut minunata, inteligenta, cuminte, frumoasa de se mira toti de ea. Cand vad cate un om cu un maidanez frumos, spalat si cu lesa de gat imi creste inima de bucurie sa vad ca si altora le pasa. Daca un om din 100 ar lua in grija un maidanez, s-ar schimba radical situatia cainilor fara stapan. Nici eu nu inteleg cum dau unii 300euro pe un caine de rasa, cand de banii astia iei un maidanez, il vaccinezi, ii iei jucarii si lesa si mancare un an de zile. Plus ca, din ce am observat, au si un sistem imunitar mai puternic.

  2. Asa eee! Si eu am 2 pisici de rasa “europeana” si un caine tot asa adoptat de pe strada 🙁 I love them so much, chiar daca nu au pedigree sau au costat sute de euro 🙁

  3. @yellowjade: dureros e ca sunt multi caini abandonati, de rasa sau nu, si oamenii ar putea sa le dea o casa, in loc sa dea 20 de milioane pe un caine care nu e mai bun ca unul abandonat.

  4. @lauren: sincer, mie-mi plac mult mai mult pisicile de rasa comuna decat celelalte, mi se par mai destept si mai putin agresive, am avut o multime de experiente neplacute cu pisici de rasa foarte agresive, iar pisica mea e o scumpa, e cuminte, nu scoate ghearele si ma pupa mereu:D

  5. toate animalele mele sunt luate de afara:)) si ale rudelor mele,pentru ca le-am pasat eu la ei.am avut si un pui de cioara odata…mi-a fost mila sa-l las sa moara.

  6. Si mie mi se pare aberant sa dai sute de euro pe un animal. Mie chestia asta mi se pare..superficiala, pentru ca nu iti iei pisica de 300 de euro pentru ca e afectuoasa, cuminte, ci pentru aspect.
    Pisicii mei nu sunt de rasa si sunt foarte receptivi si afectuosi. Si educati .:D Si nu, nu ma laud.:D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *