Paleta Naked de la Urban Decay, varianta 2011

Se pare ca este atat de mare cererea pentru paleta Naked de la Urban Decay, incat ei nu reusesc sa produca creionul double-ended destul de repede.
Asa ca s-au hotarat sa puna pe piata paleta cu pensula Good Karma Shadow Brush, asa incat sa faca fericite cat mai multe beauty-addict-e intr-un timp cat mai scurt:P. Noua varianta a paletei costa 48 $, insa doar aceasta pensula costa, separat, 26$.
Ca sa fiu sincera, cred ca as fi preferat paleta cu pensula, pentru ca de cand am paleta (de cateva luni) am folosit doar de 2 ori creionul.
Voua cum vi se pare ideea celor de la Urban Decay?

Comments

comments

Camelcutza

16 Comments

 1. Ideea e foarte buna, dar cum facem si noi cele din Romania sa orindem paleta? IN 2010 am avut bafta sa o prind pe lookfantastic, dupa ce o ratasem pe un alt site, dar acum nu mai sunt asa increzatoare ca am sa reusesc iar:(

 2. Paleta cu pensula mi se pare mai interesanta, desi erau dragute si creioanele.. Dar oricum, 48$ e cam multicel 🙁

 3. Arata bine si pensula. Adevarul e ca nici eu nu prea folosesc creionasele, nu stiu de ce. Nu rezista asa de bine pe marginea interioara a ochiului, dar ca baza functioneaza perfect!

 4. Am citit pe bloguri cat de cautata este aceasta paleta. Eu nu am folosit-o, dar as fi dorit sa cumpar 3 pentru a le oferi ca premii. Am asteptat deschiderea oficiala, de fapt redeschiderea, magazinului Sephora din Brasov. Acum nu mai astept. Mi-a trecut…
  Cred ca o voi comanda de pe vre-un site sau imi misc fizicul spre capitala.

 5. Stiu ca sunt rea, dar sper ca paleta sa dispara de pe piata ca sa nu mi-o mai doresc. :((
  Mi se pare exagerat sa dau 1/3 din salar pe o paleta de farduri.

 6. i rili rili waaant it!!! acum ca a spus si Anca despre creionase ..vreau varianta asta cu pensul <3
  pacat ca nu am de unde sa o cumpar :-<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *