Review: pensula Sigma E25 (fosta SS217)

Descrierea producatorului:

Oval-shaped brush with gently chiseled sides. Blends and softens the look of powder or cream shadows. Ideal to apply eye shadow primer, base eye shadow colors, and blend harsh lines.

Eu o am de la Mya, care are si shop-ul Myashop.ro. Intr-o zi ma apucase dragostea de pensula aceasta pentru ca vazusem ceva asemanator la JulieG713 (ea avea o pensula MAC) si am cautat pe net pana am dat de shop-ul Mya. Ca sa aflu ca nu avea pensula in stoc, nu stia cand o va mai aduce…Eu deja eram in stadiul de copil caruia i s-a luat jucaria si ma pregateam sa bocesc, cand Mya a fost tare tare draguta si mi-a zis ca avea aceasta pensula in varianta travel size si mi-a oferit-o.

Ce pot sa va spun este ca se vede o diferenta imensa intre cei mai in varsta care fac afaceri si cei tineri. Desi pensula nu am platit-o, efectiv mi-a trimis-o gratis ca sa nu mai bazai, odata cu ea am primit un biletel in care imi ura sa o folosesc cu placere. Am ramas foarte placut surprinsa de felul in care Mya isi trateaza clientii (desi eu nu eram nici macar atat) si sunt sigura ca atunci cand va aduce pensule, voi lua de la ea pentru ca mi-a placut mult felul in care intelege sa administreze o afacere (raspunde la mail foarte rapid, e foarte draguta, te ajuta cu descrieri).

Despre pensula: cica e dupe dupa MAC 217, care e o pensula tot de blending. Nu stiu cum o fi cea MAC, dar eu pe asta Sigma o iubesc, daca ar fi sa aleg un produs de makeup pe care sa il salvez de la cutremur, ar fi pensula aceasta. Este foarte moale, perii sunt desi si flexibili, si rezultatele obtinute cu ea sunt dementiale. Eu am o problema cu pensulele de blending pentru ca am ochii mici si majoritatea pensulelor sunt foarte mari pentru mine, singura care e de o masura corespunzatoare este cea ELF, insa cea ELF are perii taiati drept, spre deosebire de aceasta pensula care ii are taiati in diagonala. Mya mi-a zis ca ea foloseste pensula pentru blending si concealer, eu nu am incercat-o pentru concealer insa blendingul e o joaca cu aceasta pensula. Difuzeaza fardul minunat, indulceste liniile aspre, efectiv parca nu e mana mea care blenduieste, e mana cuiva foarte priceput:). Cu pensula ELF nu am obtinut niciodata rezultate asemanatoare. Aceasta pensula m-a convins sa fac un efort si sa imi comand niste pensule Sigma de pe site-ul din US, pentru ca am inceput sa pricep si eu cat de mult conteaza o pensula de calitate. Pensula full size costa 9$ si merita fiecare banut!
In a treia poza, puteti vedea diferenta intre aceasta pensula si cea ELF pentru blending.

Comments

comments

Camelcutza

4 Comments

  1. Ai dreptate, pensula este nemaipomenita. Tot varianta travel size o aveam si eu, dar mi-a placut atat de mult incat mi-am luat si varianta full size tot de la Mya. Si intr-adevar este foarte promta si draguta!

  2. Multumesc pentru cuvintele frumoase Camelia :).

    Ma bucur ca iti place asa mult pensula, mie nu imi lipseste din portfard.

    Sa o folosesti in continuare cu placere.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *