Sale Cherryculture! Totul redus cu 20%!

Stiu ca toate bazaim ca nu mai gasim produse NYX la preturi ok la noi (am inteles ca standul de la Marionnaud, dupa ce ca are putin produse, are si niste preturi maricele) dar acum le puteti cumpara de pe Cherryculture la o reducere de 20%! Mai gasiti acolo o multime de produse low cost despre care vuiesc blogurile de beauty din US, gen Jordana, Milani si Eyeko.
Click pe poza pentru detalii.

Comments

comments

Camelcutza

7 Comments

  1. Camelcutza, tu o sa faci vreo comanda pentru a profita de reducerea asta? Mi-ar placea si mie sa-mi iau cate ceva, insa nu am card :((

  2. @bluemonoxide: transportul e in functie de cate cumperi, pana in 10$. La vama stiam ca se plateste daca ai valoare de peste 100$

  3. Saru’manaaaa!!!! :))

    Am postat un mesaj si pe forumul pe care activez, poate isi mai doreste vreo forumista ceva si ma ajuta. Impartim transportul, toata chestia e sa gasesc pe cineva care vrea ceva. Eu de pe la Craciun ma invart pe Cherryculture si ma tot decid si ma tot razgandesc :)))

  4. Mie imi este f teama sa mai comand de pe cherryculture.O singura comanda,de vreo 50$ nu mi-a mai ajuns nici pana in ziua de azi.Apoi dupa comanda cu pricina,am avut nebunia sa mai comand din nou,si mi-a ajuns comanda.Nici nu stiu ce sa inteleg: e o problema de la posta sau ei nu mi-au trimis coletul atunci,si de fapt e o loterie.Oricum din 4 comenzi facute,3 ajunse si una nu.
    Pupici!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *