Mini concurs: caut header!

Pentru ca mai multa lume mi-a zis ca headerul facut de talentul meu sucks:), m-am gandit sa rog persoanele mai pricepute ca mine sa faca unul.
Dimensiunile nu le stiu exact, e vorba de ceva gen 1000×400, dar cred ca va puteti da seama mai bine decat mine de dimensiunile necesare. As vrea de asemenea sa fie in format jpg, sa nu se incarce foarte greu (sa nu  fie imense).
Mi-as dori ceva dragut, care sa evidentieze tema blogului, sa fie si cu denumirea “diary of a beauty addict” si nu vreau sa aiba vreo poza cu mine.
Astept mailurile cu propunerile la camelcutza at ymail dot com. Premiul va fi o supriza (asta pentru ca deocamdata nu stiu ce voi oferi ca premiu, dar va asigur ca va fi vorba de produse cosmetice dragute).
Astept propunerile voastre pana pe 8 martie!

Comments

comments

Camelcutza

11 Comments

  1. Tocmai vroiam sa schimb aspectul blogului si eu, iar daca te pot ajuta cu mare placere, insa am nevoie sa stiu un/o anumit/a produs/lucru/chestie care tie iti place foarte mult (asta nu inseamna neaparat ca headerul va fi produsul sau chestia respectiva) insa mi-ar fi de ajutor. Orice iti place tie. Ai vrea sa aibe aerul acela fresh de primavara?…care intr-un final sper sa vina si la noi
    Pup

  2. @dea: as vrea sa fie un header aerisit, delicat, cu ceva cosmetice in el (daca nu e prea incarcat) si cu numele “diary of a beauty addict”. Poti sa pui orice produs, rujuri, pudre, oglinzi, hello kitty:)

  3. ti’am trimis email cu lucrarile pe care le-am facut.daca nu le-ai primit astept un mesaj pe blogul meu cu adresa ta de e-mail .
    te pup

  4. @clarra: nu m-am putut hotari singura . Am un folder pe mail cu toate propunerile si maine voi posta ce am ales ca sa voteze fetele si pe baza votului lor + parerea mea, aleg.pup

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *