Tip of the day: ROC Renewex microdermabrasion system

Ieri ma plimbam prin Liberty City in cautarea magazinului Daiso Shop, cand am vazut vitrina magazinului TCM, unde zacea un frumos kit ROC Renewex (sistemul lor de microdermabraziune). Era la promotie, si costa 39 de ron.
Cutia nu include si crema, dar acest lucru nu m-a deranjat, pentru ca pot gasi crema si oricum, cred ca functioneaza la fel de bine cu orice gomaj sau facial scrub. In schimb, aparatul se gaseste ceva mai greu:).
Am primit in cutie aparatul, plus 2 buretei si 2 baterii. Am incercat deja aseara aparatul si este foarte misto senzatia, doar ca la un moment dat am crezut ca lesin, asa de tare m-a ametit. Dupa folosire, aveam pielea foarte fresh, si mi se parea racorita si tonifiata.
Daca va intereseaza un astfel de sistem, eu zic ca promotia de la TCM e foarte buna.

Comments

comments

Camelcutza

6 Comments

 1. asta e un fel de clarisonic d-ala de la sephora,com? pup, good job pe ziua de azi 🙂

 2. Eu mi-am luat azi..Dar ma asteptam sa fie mai bun.E aiurea ca are buretel,si nu perie…cred ca perie era mai abraziva si era mai eficienta.dar pretul e super…bine ca nu am dat 130 ron din farmacie..

  E mai ieftin si pt ca nu are inclus in set si gomajul..spatiul unde trebuia sa fie e gol.Dar oricum eu voiam doar sa testez aparatul..

  Clearsonic are perie,nu buretel..cred ca e mult mai bun.Ai vazut la Sephora?ca eu credeam ca se poate gasi doar online…Si ce pret are?stiu ca e multicel..

 3. Clearisonic este 200 de dolari. Il voi avea prin aprilie. Nu am vazut la noi la Sephora, ci doar in state la sephora.
  Stiu ca are perie, habar n-aveam ca asta are buretel. ma miram de cat de ieftin este. Eu imi voi lua pt delicate skin, am probleme cu tenul.. am renuntat la multe farduri nars pt el. 🙁 sper ca este bun, abia astept sa il folosesc.
  Poate si Roc asta e bun de ceva, habar n-am. Sa-l folositi cu placere!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *