Urban Decay a creat o paleta special pentru tine!

Cei de la Urban Decay (pe care eu ii iubesc si-i consider genii, si din punct de vedere creativ, si din cel al marketingului) au anuntat lansarea pe piata a 3 noi palete, fiecare a cate 6 farduri de ochi.
Nu stiu ce simtiti voi, dar eu cand aud cuvintele “farduri de ochi” si “Urban Decay” in aceeasi propozitie, incep sa-mi fosneasca piticii de pe creier si ma uit in buzunar cu gandul ca-mi voi lua adio de la niste bani.

Care sunt cele 3 palete (destinate pentru 3 tipuri de personalitati feminine) ?

  • Dangerous: Haight, Virgin, Mildew, Oil Slick, Rockstar, Gunmetal and travel-sizes of 24/7 Glide-On Eye Pencil in Rockstar, and Greed Eyeshadow Primer Potion.
  • Fun: Woodstock, Psychedelic Sister, Baked, Sin, Flipside, Uzi, and travel sizes of 24/7 Glide-On Eye Pencil in Oil Slick, and Original Eyeshadow Primer Potion.
  • Feminine: Stray Dog, Midnight Cowboy, Ecstasy, SWF, Darkhorse, Aquarius, and travel-sizes of 24/7 Glide-On Eye Pencil in Zero, and Eden Eyeshadow Primer Potion.

Daca ar fi sa-mi iau o paleta, mi-ar placea paleta Fun, insa am deja 2 farduri din ea si nu sunt total convinsa ca le vreau pe toate celelalte.
Ca de obicei, cand Urban Decay vine cu ceva nou pe piata, e cam greu sa rezisti tentatiei de a cumpara ceva. O paleta costa 34 $.
Pe voi va tenteaza aceste noi palete?
Nu uitati de CONCURS!

Comments

comments

Camelcutza

6 Comments

  1. Eu una pur si simplu ADORRR Urban Decay! Imi plac culorile fardurilor, textura, ambalajul produselor, prezentarea, absolut totul!!! Pacat ca nu am UD prin apropiere, asa ca singurul lucru pe care il pot face e sa particip la concursuri si sa visez in continuare… 😛 🙂

    :*

  2. @alexandra: eu am pus prima data mana pe UD de Craciun acum vreo 2 ani, mi-a luat cadou iubitul meu paleta eyeshadow ammo, si de-atunci a inceput o poveste de iubire:)). Am si paleta Naked, si iti spun sincer ca daca ai de unde sa-ti comanzi o paleta de-a lor, merita:)

  3. That’s good news. Fiind doar 6 farduri in trusa, ma gandesc ca o sa fie mai accesibila. De cand visez la o trusa de farduri UD. Intr-un final tot imi iau eu. Numai sa ajung intr-un Sephora.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *