Produsele Ivatherm au sosit :)

Am primit acum cateva zile cele 2 produse Ivatherm pe care le-am ales pentru campania de testare Trender.ro: crema antiage Una si crema de ochi antiage Una. Aceste 2 produse mi le-am dorit de la lansarea gamei Una, insa la momentul respectiv aveam crema si nu a avut sens sa mi le cumpar. Produsele au venit foarte bine ambalate si au ajuns foarte repede. Daca nu aveti cont inca pe Trender, eu va sfatuiesc sa il faceti, pentru ca veti avea parte de multe surprize si campanii interesante. 
Eu am mai participat la campania lor cu Gerovital si am fost mereu foarte incantata de modul lor de a comunica. Nu am scris nimic despre produsele Ivatherm pentru ca vreau sa fac o postare separata cu prima impresie :). 
Daca vreti sa ma intrebati ceva, am introdus de cateva zile un buton de CONTACT, in partea de sus a paginii.

Comments

comments

Camelcutza

6 Comments

  1. Mi-am facut si eu ieri cont pe trender, am completat niste chestionare. Am inteles de acolo ca ar trebui sa primesc in posta niste brosuri cu informatii…tu ai primit?
    Si care este procedeul cu aceste campanii? Te intreaba ei pe email, te abonezi tu la care ti-ai dori si ei aleg?

  2. @Mihaela: sunt niste chestionare care trebuie completate, iar atunci cand au campanii in desfasurare, primesti mail si te poti inscrie. Acum din cate stiu nu au campanii n desfasurare, deja cea Ivatherm s-a incheiat.pup

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *