TAG: despre blog

 Am primit acest tag de la Andreea careia ii multumesc mult pentru ca s-a gandit la mine^_^.

Cand ai inceput sa scrii online?

Mai 2009.
Ce te motiveaza sa scrii pe blog?
 Ideea ca voi putea sa ajut oameni sa faca alegeri potrivite. Sa nu arunce banii in vant.
Cum reactionezi la comentarii negative?
 E o diferenta intre comentarii negative constructive si comentarii negative rautacioase.  Sunt deschisa la feedback, nu le stiu pe toate, nu pretind ca le-as sti pe toate. Am luat mereu in considerare parerile fetelor care mi-au scris, de la culorile blogului, la felul in care scriu pe blog.
Care a fost ideea initiala de la care ai pornit?
 E mult de povestit. In mai 2009 s-a incheiat abrupt si deloc elegant o colaborare de voluntariat pe care o aveam cu o revista cunoscuta in mediul universitar. Aveam o multime de articole scrise pentru ei si m-am gandit sa le public undeva, sa nu se piarda. Primul meu articol ever a fost despre cosmetice bio, si de mare ajutor mi-a fost Oliviutza, care mi-a raspuns atunci multor intrebari. Am pornit de la ideea ca blogul meu va fi un blog care va vorbi despre produse accesibile tuturor. La momentul respectiv mai erau doar 3 bloguri de beauty si toate, mi se parea mie, scriau despre produse scumpe pentru majoritatea fetelor, sa nu mai vorbim de eleve/studente care se bazeaza pe banii primiti de la parinti.
Ce fel de linkuri tii in blogroll?
Doar ce citesc+1 singur link exchange.  As renunta si acum la Zelist, dar multe dintre fetele care au blog de beauty sunt incantate de Zelist si ma gandesc ca poate le-ar deranja daca as iesi.

Cum te-a schimbat pe tine blogul?.
Sunt mai atenta la cuvinte, mai calma. Stiu ca daca ma enerveaza ceva, nu e nevoie sa urlu sau sa plang, pot sa scriu pe blog si experienta mea negativa va ajuta pe cineva.
Ce asteptari ai in viitor de la blogul tau?
 
Nu am asteptari in sine, nu-mi imaginez ca voi scoate bani din blog si nici nu-mi doresc asa ceva. Sper sa fie mereu un loc dragut unde putem gasi informatii interesante, noutati, vesti despre promotii, review-uri sincere si concursuri. 
Cat despre cititorii/vizitatorii acestui blog? 
      
Sa fie mereu la fel de draguti ca acum. Monica (blue cat) e un exemplu foarte bun de cat de scumpi sunt cititorii mei, nu o sa uit niciodata cum mi-a dublat intr-o zi numarul de cititori facandu-mi reclama pe un forum.

Comments

comments

Camelcutza

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *