Andrei are nevoie de ajutor!

Am primit pe mail urmatorul apel din partea unui prieten de-al lui Andrei:

Andi este unul dintre oamenii care si-au petrecut fiecare secunda din viata traind-o… Are 25 de ani, este absolvent al Politehnicii, joaca baschet de 12 ani, canta, danseaza, merge cu bicicleta, rade, glumeste, reuseste ca prin fiecare gest si vorba a lui sa alunge supararea din sufletul oricaruia. El este Andi, Andrei Teodoroiu, fiu, frate, iubit, prieten. El este Andi si are cancer.

Totul a inceput de la o chestiune relativ minora. Mici dureri in partea dreapta, langa coasta, de care se vaita mai in gluma, mai in serios, si o zi intreaga de ajutat o persoana in a cara cateva frigidere au dus la o vizita la spital. A primit un raspuns rapid si ferm, dureros. Asa s-a facut ca, inainte de ziua lui de nastere, inainte sa implineasca 25 de ani, doctorii au pronuntat niste cuvinte mult prea grele pentru orice om. Ficatul lui, desi nu este cel al unui fumator sau al unui alcoolic, este afectat de ciroza. Andi este diagnosticat cu ciroza hepatica virusala HBV compensata, hepatocarcinom de lob hepatic stang si tromboza de vena porta stanga.

Andi are nevoie de un transplant de ficat. Nu se poate face aceasta interventie in Romania deoarece ar insemna o lista de asteptare care, in conditiile afectiunii lui, nu ii ofera nicio sansa. Asadar, sansa lui Andi este in Germania, unde doctorii sunt convinsi ca il pot opera si il vor ajuta in recuperare. Fireste ca exista un “dar”… Si acest dar este egal cu o suma de bani uriasa, necesara operatiei si al tratamentului de refacere, acest dar valorand 150.000 de euro. Sunt foarte multi bani pentru Andi, dar nu o suma imposibila pentru noi toti, ceilalti care ii suntem alaturi.

Conturile sunt deschise la BRD Ploiesti, sucursala Bahluiului, pe numele Andrei Teodoroiu.
•    .CONT LEI: RO72BRDE300SV19654493000
•    CONT EURO : RO89BRDE300SV81627453000
•    CONT USD : RO95BRDE300SV81732093000

AICI gasiti site-ul lui Andrei, unde puteti afla mai multe despre el.

DE ASEMENEA, DACA CINEVA AR PUTEA AJUTA IN OBTINEREA UNUI NUMAR SCURT PENTRU DONATII PRIN SMS, VA ROG SA  II CONTACTATI PE PRIETENII LUI ANDREI, AICI.

Comments

comments

Camelcutza

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *