Despre importanta controlulului oftalmologic in prevenirea ridurilor

Din viteza cu care incerc in aceasta dimineata sa rezolv o mie de lucruri care se cer rezolvate, m-am gandit sa mentionez 2 chestii care mi se par importante.
Am tot primit mailuri de la fete de 20 de ani care se plang ca au riduri in jurul ochilor si ca beau apa si se dau cu crema…si-am stat stramb si-am judecat drept si cred ca am gasit una dintre cauze: ochelarii, sau mai bine zis lipsa lor. Eu port ochelari de vedere de atata vreme ca efectiv am si uitat ca exista, daca nu as merge din cand in cand la control si nu i-as mai inlocui. Oricum, ideea e ca daca aveti probleme cu vederea si nu le tratati, se vor rasfrange asupra pielii din jurul ochilor si in timp, vor aparea riduri. La fel, pe soare puternic ochelarii protejeaza ochii impotriva reflexelor de a privi abia mijit, reflex care in timp tot inspre ridurile alea urate duce.
Sunt convinsa ca nu toata lumea e fericita cu gandul ca va purta ochelari de vedere, dar sa stiti ca lentilele de contact sunt o varianta foarte buna si nici macar nu mai sunt atat de scumpe incat sa devina inaccesibile.
Nu neglijati controlul oftalmologic anual, mai ales ca o problema oftalmologica poate crea si alte probleme, cum ar fi cele cu ridurile!

Comments

comments

Camelcutza

3 Comments

  1. Eu nu am mai fost la un control de ceva timp 🙁 Momentan nu imi dau seama sa am ceva probleme, dar fara un control nici nu prea cred ca putem observa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *