Caut si nu gasesc…

parfumul Sensi de la Giorgio Armani!
L-am gasit pe ebay la niste preturi fantastice, si in niste magazine online de la noi in care nu stiu daca sa am incredere.
Daca imi puteti recomanda un loc unde as gasi acest parfum (sau un magazin online unde se gaseste si voi aveti experiente pozitive cu acel magazin) , you would make me very happy!

Comments

comments

Camelcutza

16 Comments

  1. nu se mai produce :((((( il caut de cel putin 2 ani de zile, am fost la toate magazinele sephora pe care le-am gasit prin alte tari si mi s-a spus aceeasi chestie: nu se mai produce. e parfumul meu preferat, nu cred ca am gasit ceva mai frumos decat asta si totusi nu stiu unde sa-l mai caut..daca intre timp you come across something, do let us know! i’m in pain as well 🙁

  2. Am eu o prietena care l-a primit si nu-i place sub nici o forma. O sa vorbesc cu ea si te anunt daca vrea sa scape de el :))

  3. Din pacate nu se mai produce Sensi…poate il mai au in stocuri ceva magazine, insa si eu l-am cautat la un moment dat si mi s-a spus ca nu se mai produc stocuri noi :(.

  4. O sa intreb de el pe la Milano si te anunt. Daca il gasesc ti-l pot aduce de acolo. 🙂
    Trebuie sa-mi fac un to do list pt cand ma duc. :))

  5. Eu de obicei comand parfumuri de pe aoro.ro. Sunt ff bune, originale. Daca nu gasesc ceea ce caut pe aoro, ma orientez catre eshop-rapid.ro/parfumlux
    Aici o sa gasesti si ceea ce cauti. Bafta 🙂

  6. Am eu unul, inca in folie. Mi l-a adus cineva cadou de la Paris, dar eu cum nu ma dau cu parfum, sta deja de cativa ani in dulap si aduna praf. Daca va intereseaza, e-mailul meu este sellingmycrap20@gmail.com (elegant, stiu).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *