CONCURS! Castiga un ulei de argan sau un produs cosmetic la alegere de pe BioBunatati.ro!

De cand am incercat uleiul de argan, v-am tot innebunit cu el, si am primit si foarte multe intrebari despre el si chiar mi-am dorit mult sa organizez pe blog un concurs care sa aiba ca premiu, uleiul de argan.
Iata ca datorita Oliviutzei , care  s-a gandit la toate doritoarele de ulei de argan, puteti castiga un ulei de argan, sau, la alegere, un produs cosmetic de pe BioBunatati.ro , chiar aici, pe blog :).

Ce trebuie sa faceti pentru a participa?

  1. sa dati Like paginii de Facebook a BioBunatati (o gasiti AICI) si paginii de Facebook a blogului (o gasiti AICI), daca aveti cont de Facebook.
  2. daca aveti blog, sa scrieti o postare pentru concurs, in care sa scrieti despre 2 produse de pe BioBunatati.ro care va plac (cu link catre produsele respective de pe site) si sa justificati de ce, mentionand ca postarea este pentru acest concurs. Apoi sa lasati un comentariu la aceasta postare cu numele cu care ati dat like pe Facebook celor 2 pagini si linkul postarii pentru concurs.
  3. daca nu aveti blog, sa publicati pe wall-ul vostru de pe Facebook un mesaj care sa contina un link catre concurs si catre site-ul Biobunatati.ro si cu un scurt text despre produsele care va tenteaza de pe site-ul Biobunatati.ro.
  4. Cine vine cu justificarea cea mai interesanta primeste produsul respectiv, iar uleiul de argan (la 100 de ml) se trage la sorti (deci vor fi 2 castigatori, unul ales si unul tras la sorti). Concursul se va incheia pe 09.05.
  5. sa lasati un comentariu la aceasta postare cu numele cu care ati dat Like si linkul catre postarea despre concurs/ contul de Facebook de pe care ati postat despre concurs. 

Comments

comments

Camelcutza

25 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *