Review: topcoat-ul Axelle Collection

La farmacia de langa mine (Help Farm) gasesc mereu tot felul de chestiute interesante si branduri pe care nu le gasesc in alte locuri. Asa am si descoperit produsele Himalaya si lacurile Coral.
Intr-o zi cand ma uitam printre rafturi, mi-a picat in mana un topcoat Axelle. Eu am o problema cu lacurile de unghii pentru ca la mine nu rezista ca la majoritatea fetelor, asa ca folosesc si base coat, si topcoat si sunt dependenta de ele.
Am gasit acest produs si online, AICI. Se pare ca Axelle este o firma de produse profesionale (de care eu aud acum pentru prima data) si au o multime de lacuri, si tot felul de produse pentru manichiura.


Ce spune producatorul despre acest topcoat:

PRODUSUL SE CONSTITUIE INTR-O PELICULA DURA REZISTENTA SI TOTUSI FLEXIBILA CARE PROTEJEAZA LACUL DE UNGHII SAU GELUL/ACRYLUL. ARE DE ASEMENI PROPIETATI ABSORBANTE A RADIATIILOR UV, MENTINAND ASTFEL CULOAREA VIE A LACULUI DE UNGHII.EFECT INTENS DE SUPERGLOSS.

Ce spun eu despre acest topcoat:
  • in primul rand, da un finish lucios lacurilor si le intensifica nuanta
  • se usuca repejor, nu am avut probleme cu el, in 2 minute era uscat
  • mareste mult rezistenta lacului: pe cea a unui lac cu sclipici o mareste cu 2 zile, iar pe cea a unui lac fara sclipici, cam cu 3-4 zile (timp in care lacul e intact!)
  •  ce nu-mi place mie la acest produs e pensula foarte densa care ia foarte mult produs. Pe de alta parte, am sticluta de 15 ml de 6 luni si abia am consumat 10% din ea, folosind-o ori de cate ori mi-am facut unghiile. 

Recomandat: DA! Costa 12 ron si il gasiti ori in farmaciile Help Farm, ori pe net. 

Nu uitati de concursul la care puteti castiga unul dintre cele 2 parfumuri oferite de Bio-Cosmetics.ro
 

Comments

comments

Camelcutza

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *