Camelcutza

5 Comments

  1. Buna, scuze daca e nepotrivita intrebarea, insa as vrea sa te rog sa-mi spui daca, atunci cand ai facut comanda pe site-ul elf din uk, a contat adresa de pe buletin. Of, ideea e ca eu sunt din Bacau si acum sunt studenta in Bucuresti si nu prea am cum sa ajung pe acolo. Eu am mai comandat de pe site-ul elf Ro, insa a fost ok, mi-au venit la posta in Bucuresti si nu a contat ca nu am mutatie or smt. Multumesc in avans.

  2. Am si facut comanda acum vreo ora!:))
    Mya nu are nici o importanta:) trebuie sa completezi in a doua parte la “delivery adress” adresa la care vrei sa primesti pachetul.

  3. @Mya: cum sa fie nepotrivita? E placerea mea sa ajut lumea sa devine dependenta de cosmetice:)). Pe partea cu ELF, poti sa le zici ce adresa vrei tu, problema e cu posta romana. Daca poti primi la post restant in Buc, e ok, dar mie nu mi-au eliberat colete venite pe numele meu si alta adresa decat cea din buletin. Nici maica-mii cu buletinul ei si al meu nu au vrut sa ii dea coletul meu, venit pe adresa din buletin.Sunt foarte nedragute tipele de la posta

  4. ma bucur ca doar ce am dat comanda de pe elf romania si acum am vazut oferta elf uk :))),cu banii dati pe transport imi mai luam ceva:))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *