Angry, again…

Cred ca stiti ca sunt foarte multe bloguri-afacere, care vand niste produse sau servicii. Ce ma deranjeaza la mine la acele bloguri e ca daca dau de o adresa de mail, o spameaza pana la refuz. Eu primesc mailuri de la vreo 5 bloguri cu haine, fara sa ma fi inscris pe lista lor de mail, fara sa le cunosc pe proprietare, fara sa le am in blogroll, in conditiile in care eu imi scriu adresa de mail la modul camelcutza at ymail dot com ca sa evit pe cat posibil, spamul.  Am cumparat si eu de pe cateva bloguri cu cosmetice si haine, si culmea, de la ele nu primesc deloc spam.

Cel mai frumos mi se pare cand le dau reply si le spun sa ma scoata de pe lista lor de mail, si ma ignora. Sau imi plac mult de tot zilele in care posteaza de 3 ori cate un pachet de servetele, si de fiecare data trimit mail. Man do they suck!

In astfel de cazuri, eu va sfatuiesc sa le scrieti ca nu va intereseaza mailurile lor, ca pe fiecare blog exista o casuta unde iti poti introduce adresa de mail daca vrei sa primesti update-uri. Daca nu va asculta, exista o chestie care se cheama Yahoo Customer Support. Eu o folosesc cu incredere.

Comments

comments

Camelcutza

6 Comments

  1. Eu primesc spamuri de la Mohamezi,Allah,banci &so on.
    Nu stiu de unde au adresa mea,dar de fiecare data le scriu ceva frumos*..si inceteaza:D.
    Inca nu m-am gandit ca probabil are yahoo ceva blocking sau anti spam,dar aia am sa folosesc de acum incolo..anyways,imi mai descarc energiile negative,scriind cate ceva nesimtitilor!mwuhahaaa!

    *frumos,aka s*ck my d…,go to hell, take this:_|_ sau chestii de genul.stiu ca nu e frumos de la o don’soara,but who cares?:))

  2. Eu m-am trezit cu fel de fel de mailuri, de la o domnisoara care vindea nu stiu ce articole, si organizase un giveaway, in care una din reguli era ca participantele sa trimita mail la 10 prietene despre ga.. Si sa puna mailul cu CC.. Si asa nu ma intereseaza noutatile donsoarei!! 😐 Am rugat-o sa nu-mi mai trimita, nu m-a bagat in seama.. I-am dat report.. Nu intelegi cu frumosul, ti-o trimit cu uratul 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *