Camelcutza

12 Comments

 1. ha! tare. uite daca nu spuneai tu, habar n-aveam. de cand s-a deschis mac, n-am calcat decat o data in magazinul lor si-am iesit tare demoralizata :))

 2. Eu consider de multi ani, deja, strawberrynet ca fiind singura optiune. In Iasi nu sunt foarte multe magazine cu cosmetice/parfumuri bune, insa din cand in cand, fac cate o vizita de informare la Sephora (stii tu: testez parfumuri, cosmetice :D) ca sa le pot comanda de la strawberrynet in cunostinta de cauza. E drept ca unele nu se gasesc la Sephora si risc sa le comand dupa ce citesc review-uri ale fetelor care au blog si cele de pe fragrantica si makeupalley.

 3. cum e asta cu vama? planuiesc o comanda maricica saptamanile astea..nush daca si parfum…exista probleme?

 4. Fetele,daca vreodata sunteti in pana de idei in legatura cu ce sa postati pe blog,poate scrieti si voi cum e cu strawberrynet.com,cum merita sa comanzi,si ce taxe trebuie sa platesc ..adica cat e shippingul&stuff..
  😀

 5. Si eu mi-am comandat de pe strawberry , singura chestia aiurea e ca iti ajung in 2 saptamani , iar in magazin te duci pur si simplu , taxe nu am platit niciodata.

 6. nu e nicio problema in a primi produse la testare, eu insa sunt de parere ca ar trebui sa si plateasca pentru faptul ca le testezi. poate n-ai chef, dar ei vor musai sa le testezi tu.

  asta nu inseamna niciodata ca review-ul tau nu trebuie sa fie obiectiv. arhi si zoso, scumpa, fac bani din blog la greu.
  facutul de bani din blog nu vizeaza niciodata calitatea posturilor sau sinceritatea lor. altfel functioneaza lucrurile in lumea noastra, a onlinerilor profesionisti. blogurile sunt o placere si un bisnis. Faptul ca pun un banner platit, nu inseamna ca modifica contentul blogului de pana atunci. de asemenea, pun ce banner imi place.

  cami draga, mereu o sa strambe careva din nas, dar cine te stie si te citeste constant, are incredere, stie ca nu scrii bullshit. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *