NYX Matte: love at first sight!

Daca tot m-am apuca sa fac poze, am zis sa fac si niste poze dragute cu rujurile luate recent de pe Cherryculture.
Am dat pe fiecare, incluzand transportul, sub 20 de ron. In total, mi-am luat 3 NYX Soft Matte Lip Cream si 2 NYX Matte Lipstick.
Ambalajele sunt dragute si practice, dar ce mi se pare mie deranjant e ca nu au inscriptionat pe ambalaj cantitatea de produs, iar eu le-am primit fara cutiutele de carton in care sunt de obicei ambalate produsele NYX.
Trecand peste asta,  NYX Soft Matte Lip Cream au ambalajul exact culoarea produsului, deci nu are sens sa fac swatch-uri. Aceste rujuri lichide miros demential a inghetata de vanilie si desi cu efect mat, nu arata urat chiar daca nu v-ati hidratat/ exfoliat buzele recent.
Despre NYX Matte Lipstick eu as zice ca sunt usor hidratante, mie mi se par mult mai bune calitativ in comparatie cu round lipsticks, dar chestia care ma enerveaza este ca atunci cand dispar de pe buze, ramane un contur puternic, ceea ce e foarte nasol, mai ales ca eu mi-am luat special un ruj rosu mat.
Dar una peste alta, merita cu varf si indesat banii! Mai jos aveti pozele, cele cu blitz pe partea stanga, cele de pe dreapta fara blitz.

Comments

comments

Camelcutza

5 Comments

  1. Si eu am fost super impresionata de Cherry Culture: mi’au ajuns produsele in 6 zile, cu transportul cel mai ieftin.

    Eu mi’am luat doar round lipsticks, vroiam sa incerc niste nuante si, vorba ta, au venit fara ambalaj. Totusi, se vedea ca produsele sunt intacte.

    Si in legatura cu dunga ce ramane in jurul buzelor, eu patesc asa cu fiecare ruj mat, indiferent de firma.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *