Cine stie…

cum se poate ajunge la Muzeul de arheologie Histria?
Saptamana viitoare plec la mare si as vrea sa-mi implinesc o dorinta veche, aceea de a vizita Muzeul de arheologie Histria. Problema este ca in anii in care am fost la mare nu am gasit o harta pe litoral care sa-mi explice cum sa ajung acolo cu un microbuz sau RATC, asa ca va intreb pe voi, daca stati in zona si aveti idee, ce trebuie sa iau din Constanta/ Mamaia ca sa ajung acolo?

Comments

comments

Camelcutza

4 Comments

  1. va tb sa iesi din constanta, daca ai gps sa setezi istria pe el sau google maps 🙂

    eu am venit dinspre galati prin judetul tulcea si undeva dupa babadag, de fapt la cateva sate dupa babadag am vazut placute indicatoare spre muzeul histria, chiar 2 , insa se intuneca si era prea tarziu ptr cercetat.

  2. chestia este ca nu am auzit de autobuz sau microbuz care merge la cetate la Histria . Eu sunt din Constanta , dar nu stiu de asa ceva . Stiu ca merge o curasa in sat , dar la cetate numai organizat sau cu auto propriu , asa stiu…si cred ca se mai fac excursii organizate la hoteluri ! succes ..la ajuns acolo ! 🙂

  3. Si eu tot din Constanta sunt si nu stiu de vreun microbuz spre cetate…doar pe cont propriu…si asa e mai greu un pic, pt ca e f nasol drumul. Pe DN 22 Constanta – Tulcea e un indicator care te indruma spre Histria, dar spre sat. Si de acolo sa te indrume localnicii daca nu ai GPS sau Google Maps. :))

  4. Nu stiu despre Histria dar iti urez de pe acum vacanta placuta. Si mai am ceva pentru tine …
    Pentru ca am onoarea sa te am in blog-roll, am si placerea sa te invit la o initiativa-leapsa-ideee, cum vrei sa-i zici legata de ziua de miercuri. Fara alte cuvinte, iti propun sa preiei initiativa pe blog si mai ales in viata si sa vedem rezultatele. Spor!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *