Preferatele lunii iulie!

In luna care a trecut am incercat sa ma axez mai mult pe skincare si mai putin pe machiaj, mai ales ca fiind asa cald, nu vreau decat sa zac si mi-e lene sa fac chestii complicate.
In poza alaturata vedeti ceea ce am folosit pentru ten si machiaj, pe langa aceste produse am folosit cu succes un sampon Avon Advance Tehniques par normal 2 in 1 si crema Kallos Midolo pentru par, iar pentru corp crema fondanta pentru corp cu ulei de argan organic si flori de portocal Naturelle d’Orient si din cand in cand, cand imi simteam tenul deshidratat si pe punctul de a se oftica pe mine, ulei de argan amestecat cu ulei de rodie.
Tot luna aceasta am hotarat sa ma potolesc cu cumparat cosmetice, motiv pentru care mi-am cumparat un singur lucru, foarte dorit (trusa UD BOS 3).
In rest, am ajuns la concluzia ca trebuie sa reduc din ceea ce am, asa ca m-am apucat sa folosesc toate produsele pe care le am si sa le dau pe cele pe care nu le mai folosesc, si parfumuri imi mai cumpar doar dupa ce termin cele 4 parfumuri pe care le am pe terminate (Givenchy Very Irresistable, Elizabeth Arden 5th Avenue, Chalou si Etienne Aigner Too Feminine Spring).
Daca voi termina cele 4 parfumuri, imi voi cumpara unul singur (nu m-am hotarat inca ce).
Daca aveti vreo intrebare legata de produsele acestei luni, va astept comentariile!

Comments

comments

Camelcutza

6 Comments

  1. @Sperficial B: este demential o sa fac o postare separata cu el. Nu merge ca blush ca eu cel putin arat ca un clovn cu el, dar l-am incercat asa ca mi place de mor culoarea. E nuanta 53 shimmering sunset

  2. Buna Camelia, ma bucur ca ti-ai achizitionat trusa Urban Decay BOS III intr-un final. Sa o folosesti sanatoasa si asteptam sa vedem look-uri realizate cu ea. đŸ™‚
    Un weekend frumos iti doresc.

  3. bubbleyourmind.blogspot.com blog nou despre cosmetice, haine si nu numai

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *