2 anunturi

In momentul de fata am reusit sa dorm si eu cat sa ma simt bine, asa ca m-am gandit sa va spun despre 2 chestii care ma intereseaza si voi face tot ce pot ca sa ajut.
In primul rand, Andreea are 2 restante care costa 200 de ron si parintii nu au bani sa o ajute sa le plateasca, asa ca ea s-a gandit sa vanda publicitate pe blogul ei pentru suma de 30 de ron, in speranta ca va reusi sa stranga suma necesara. Gasiti povestea ei AICI. Daca o puteti ajuta, va rog sa o faceti, nu e nimic mai trist decat un copil obligat de lipsuri sa renunte la scoala.
In al doilea rand, Anda Murgu organizeaza o colecta de hrana pentru catei, pe 17 Septembrie, in fata Sun Plaza, Cora Berceni, langa statia de taxiuri, pe trotuar.
Mai multe detalii gasiti AICI sau pe contul de facebook al Andei, AICI.
Comments

comments

Camelcutza

6 Comments

  1. Unu: Cami, imi pare bine ca se mobilizeaza blogosfera in astfel de cazuri. Saptamana trecuta am citit despre acest apel si am postat si eu un link.
    Doi: doresc sa te intreb ceva despre paletele UD, dar sa caut postarea ta mai intai.
    🙂

  2. Really? Una cu restante, saracuta de ea nu primeste ajutor financiar de la parinti sa le plateasca? Are u an idiot or what?

  3. @Anonim: nu-ti place, butonul de X e al tau. Nu ai de unde sa stii ce probleme o fi avut, iar daca tu nu ai avut nicio restanta, felicitari, dar unii dintre noi mai si lucreaza in timpul facultatii sau au diverse probleme. Actually, u are the idiot for not minding your own business.

  4. Eu cred ca e posibil sa fie parinti care nu au bani si pentru restantele copilului, dupa ce ii platesc facultatea. Insa eu am o problema legata de o formulare din text… Scuza-ma, nu vreau sa te supar, dar mi se pare exagerata exprimarea “nu e nimic mai trist decat un copil obligat de lipsuri sa renunte la scoala.” Mai ales cand tocmai am aflat de un caz destul de grav serios (https://anul-transformarii.blogspot.com/ )…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *