Bag obsession…

Incerc, de vreo saptamana, sa ma conving ca nu am nevoie de geanta care-mi bantuie visele in ultima vreme…cred ca daca sunteti bag-fanatice ca mine, stiti ca atunci cand iti doresti o geanta, greu rezisti tentatiei.
Aceasta geanta is like nothing I own, motiv in plus sa jelesc si sa ma auto-conving ca e o investitie, ca am nevoie de asa ceva etc…si mai e si la pret redus pe Asos, de la 48 de 21 de lire.
Data trecuta cand am visat o geanta saptamani intregi, am sfarsit prin a ma autoconvinge ca nu-mi trebuie, si nu am luat-o, si de atunci nici nu am mai vazut-o pe site, motiv de regrete si suspine…

Comments

comments

Camelcutza

7 Comments

 1. Salut.Vreau sa te felicit pentru ca incurajezi campaniile ecologice. Am vazut ca ai pe blogul tau bannerul de la Umbrela Verde.
  Intr-o lume din ce in ce mai poluata, fiecare campanie ecologica conteaza. Noi incurajam recilclarea, reducerea poluarii, folosirea responsabila a resurselor, plantarea copacilor, depozitarea in siguranta a substantelor chimice si curatenia spatiilor verzi. Dintre toate acestea, ne axam pe incurajarea plantarii copacilor pentru ca ne dorim ca fiecare persoana sa aiba “copacul sau“. Prima campanie de plantare se numeste “Parcul Izvor prinde radacini“.
  Daca iti doresti ca in Romania sa fie plantati mai multi copaci, dar nu ai timp sa plantezi unul, poti sa ne sustii prin oricare dintre variantele de mai jos:
  1) Redactarea unui articol informativ care are legatura cu copacii sau ecologia.
  2) Publicarea unui articol pe blogul tau in care sa vorbesti despre campania noastra.
  3) Adaugarea unui link/banner pe blogul tau.
  Daca adaugi pe blogul tau unul dintre cele 10 bannere de pe pagina “schimb de link” vei primi in schimb un link la sectiunea “Sustinatori” si vei aparea aleator pe prima pagina in sectiunea “Bloguri Partenere”.
  Daca doresti sa apari permanent (pe prima pagina) la sectiunea “Ne sustin”, trebuie sa participi la una dintre campanile noastre de voluntariat sau sa donezi bani pentru plantarea unui copac (9 lei).
  Aceasta campanie este apolitica si este realizata de un grup de tineri care isi doresc sa schimbe mentalitatea celor care neglijeaza mediul incojurator. Participa si tu!

 2. Eu nu stau asa de bine cu autocontrolul asa ca ma aflu deseori in situatia in care nu ajung sa port tot ce cumpar .
  O geanta e o buna investitie si cea alesa de tine arata bine asa ca nu-ti mai face atatea procese de constiinta si fa-te fericita .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *