Cum sa iti intaresti unghiile intr-o saptamana

Cred ca am scris mai demult pe blog despre intaritorul de unghii Farmec, e un produs destul de ieftin care-si face treaba foarte bine.

In ultima perioada, eu am luat-o razna cu lacurile de unghii, asa incat in fiecare zi pe unghii am avut lac (de obicei mai aveam cate o zi de pauza), si intre timp am facut si niste analize care i-a facut pe ai mei parinti sa se isterizeze, ca sa ma asigur ca nu exista o problema cu calciul (desi chiar si cu analizele de calcemie bune, eu tot sunt singurul om pe care il stiu caruia i se exfoliaza/rup unghiile de la picioare).

Dupa ce m-am convins ca nu am probleme cu calciul, am zis sa re-incerc intaritorul Farmec. Ori de cate ori imi stergeam unghiile, o faceam seara si aplicam peste noapte tratamentul Farmec (pe unghiile de la maini si de la picioare), iar dupa o saptamana efectele au fost foarte vizibile: unghiile mele de la mani deja erau tari, puteam sa deschid cutii de suc cu ele, nu s-au mai rupt, iar cele de la picioare nu s-au mai exfoliat/crapat. Insa trebuie avuta grija cu acest intaritor, pentru ca trebuie aplicat doar pe suprafata unghiei, nu si pe cuticule, pe care le intareste si usuca.

Va recomand acest intaritor, nu e nici scump, dar isi face si treaba foarte bine!

Comments

comments

Camelcutza

10 Comments

  1. A venit la fix postarea asta, o unghie se exfoliaza continuu de cateva saptamani. N-am mai folosit lichidul asta de doi ani, tin minte ca mi-a reparat unghiile, dar daca scapam pe la cuticule ma ustura serios 🙂

  2. Hey!!! VEchiul intaritor de la Farmec! Foarte tare! Il stiu din facultate cand mi l-a recomandat chiar posesoarea blogului si chiar e eficient.

  3. Oh God, asta e salvatorul meu. Daca il scot vreodata nu mai folosesc in veci Farmec. :)))

    Intr-adevar intareste unghiile incredibil in doar o saptamana.:X

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *