Review: samponul purificator Anian

In incercarile mele de a-mi transforma parul gras intr-o coama deasa si putin capricioasa, am dat si peste samponul purificator Anian. Ambalajul mi se pare inspirat din gamele Pantene, o combinatie intre samponul pentru volum si cel purificator. Insa acest sampon, din punctul meu de vedere, este ceva mai bun decat cel similar lui, de la Pantene.
Inainte de a folosi acest sampon, am avut unul Vichy luat mai demult, tot pentru par gras. Nu mi-a placut deloc, pentru ca imediat ce parul meu se usca, dupa spalare, incepea sa ma manance rau pielea capului, de puternic ce curata scalpul samponul Vichy.

Cred ca multe fete cu par gras au realizat ca nu-i nicio afacere sa iti iei sampon pentru par gras, majoritatea acestor sampoane fiind prea puternice, parul e spalat puternic si lipsit de sebumul cu care e obisnuit, produce si mai mult ca sa suplineasca lipsa. Din experienta mea, mai bine folosesc un sampon bland pentru par normal decat unul agresiv pentru par gras.

Samponul purificator Anian chiar imi place. Curata, dar nu agresiv. E concentrat, iar daca nu aveti vopsea in par nici nu va trebuie balsam pentru ca nu incurca parul. Dupa spalare, parul miroase a curat, fara a capata vreun parfum. L-am folosit si eu, combinat cu balsam la varfuri, si prietenul meu, si ne-a placut amandurora, dupa ce ambii am fost neplacut suprinsi de samponul Vichy, care mai si incurca parul teribil, si costa si vreo 40 de ron.

Samponul costa 16 ron sticla de 400 de ml . Recomandat? Da. Daca vreti sa il incercati, il gasiti AICI.

Comments

comments

Camelcutza

6 Comments

  1. Si eu am avut o experienta neplacuta cu Dercos de la Vichy. Pe langa faptul ca usca destul de tare parul, mi se ingrasa si mult mai repede:(

  2. Si prietenul meu a avut o experienta negativa cu un sampon Vichy, e prea agresiv si irita teribil scalpul…eu am folosit mai mult produse Anian si m-am convins de calitatea lor, insa nu am incercat niciun sampon, chiar o sa-mi cumpar unul pe viitor…
    Merci penter review!

  3. In ceea ce ma priveste, am invatat pe par propriu ca ce scrie pe ambalaj e marketing si ca pretul nu reflecta calitatea. Cu cat mai ieftin, cu atat mai bun. raman la Gerovital si samponul de urzica de la naturisti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *