Noua campanie Trender.ro & Cosmetic Plant

Iata ca cei de la Trender.ro au inceput o noua campanie, de aceasta data cu produse Cosmetic Plant.

În cadrul campaniei de Word Of Mouth, 100 de trenderiţe au posibilitatea să încerce şi să răspândească vestea despre trei dintre produsele din gama de îngrijire a tenului şi mâinilor pe bază de „Ulei de cătină şi măsline”.

Legendele spun despre cătină că este hrana preferată a lui Pegas, calul înaripat al legendelor greceşti. Această plantă miraculoasă hrăneşte şi vindecă pielea, aducându-i aportul de vitamine necesar. În combinaţie cu uleiul de măsline, şi el purtător de vitamine şi de lipide vegetale ce reduc pierderile de apă din piele, gama de produse pe bază de cătină şi ulei de măsline aduce pielii tale un plus de vitalitate şi strălucire.

Detalii & sursa.

Comments

comments

Camelcutza

2 Comments

  1. Buna!
    Scuze pentru deranj..cand ai putin timp/ chef…”arunca un ochi” aici: https://boutiqueechic.blogspot.com/ E un blog aflat la inceput, care are nevoie de sustinere…stiu ca si tu stii ce inseamna asta…si tu ai avut un inceput, nu? Iti spun eu, merita! In curand concursuri, review-uri si …multe multe surprize! Saru’mana anticipat! Btw, felicitari pentru ce faci aici! E minunat!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *